Let’s meet & check in

Afstem gesprek

Het is een telefonische ontmoeting met mij van 30- 45 minuten.
Jouw wens of vraagstuk kan variëren van zeer urgent tot een ontwikkel-vraag op de achtergrond. Jouw vraag kan variëren van zeer concreet tot  een gut-feeling hebt, of een (niet verklaarbare) aantrekking naar mijn werk.

 In het afstem-gesprek kijken we of er ‘chemie’ is tussen jou en mij, tussen jouw wens of verlangen en mijn werk.
Ook  onderzoek ik of ik vertrouwen heb dat    mijn manier van werken precies is wat jij nodig hebt.

Mijn no-bullshit factor is hoog. Ik ben eerlijk met je. Dat is is in jouw en mijn belang.

Jij bent de eerste die me ECHT ziet. Die zo door mijn facades en trucken heen prikt. Jij schuwt niet wat de meesten onaangeraakt laten. Je ziet mij als mens, niet mijn functie, aanzien of het voetstuk waarop ik wordt getild. Sterker nog, jij helpt me om te dealen met alles wat het in mijn binnenwereld oproept, dat mensen mij op een voetstuk plaatsen, me groter ma op me projecteren, in positieve en negatieve zin. Dankbaar dat er iemand is bij wie ik in  alle geborgenheid ruimte krijg om te zijn, om te onderzoeken en te leren op gebieden die ik zelf niet eens kan zien.

Leadership Businesscoach (anoniem)

Leontine heeft een uniek talent om iemands echtheid naar voren te halen, in no-time een interne blue-print te hebben van waar iemand zichzelf tegenhoudt en voor de gek houdt, liefdevol de vinger op de zere plek te leggen en  daarmee, iemand concreet te helpen uit oude cycli  te stappen en zo in no-time enorme blijvende transformaties mogelijk te maken.

Keynote Speaker (anoniem)

Boek nu

Boek hieronder jouw telefonische call in mijn agenda. Je ontvangt een email met alle gegevens (check ook je spam) en dan bel ik jou op het aangegeven moment.

Pin It on Pinterest

Shares