Laten we elkaar ontmoeten in een

Afstem gesprek

Een afstem-gesprek is een online ontmoeting met mij via Zoom van ca 45 minuten, waarin we kennis maken (als we elkaar nog niet  ontmoet hebben), we op elkaar afstemmen, ik   luister naar jouw  vraag/ wens   en we samen onderzoeken of  die vervuld  zal raken door samenwerking met mij.

Doel van dit afstem-gesprek is om uit te vinden of of er ‘chemie’ is tussen jou en mij, tussen jouw vraag/ verlangen/ wens en mijn aanbod en manier van werken.

Wanneer je  overweegt om deel te nemen aan een van mijn jaarprogramma’s, dan starten we met een afstem-gesprek.  Ook als je twijfelt of het voor je past, welke versie bij je past , dan  bespreken we alles wat in je omgaat tijdens een afstemgesprek.     Ik denk graag met je mee. Laten we elkaar ontmoeten en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat een van de programma’s niet bij je past, je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.

Check dit:

Het afstem-gesprek is gratis, duurt max 45 minuten.
Je verplicht je met een afstem-gesprek niet tot aankoop of boeking.
Echter: ik vraag je wel om bewust om te gaan met jouw en mijn tijd, aandacht en energie.
Check je intenties.
Je bent zeer welkom.

Dit is hoe het gaat:

Wanneer je oprecht interesse hebt,  en klaar bent om te kijken of en hoe we samen kunnen werken, vul hieronder je naam en email in.👉Je ontvangt een email met vervolgvragen  op basis zodat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. 👉 Ik lees je aanvraag en neem contact met je op voor een tijdstip waarop we elkaar gaan ontmoeten via Zoom.👉Je ontvangt hierover een email.  👉 De call!

Ja, ik wil een afstem-gesprek!

Vul dit formulier in, en je ontvangt een email met vervolgstappen zodat we zo goed mogelijk voorbereid zijn voor ons afstem-gesprek. Ik kijk er naar uit!

  Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, promise.

  Liever maatwerk?

  Wanneer je  een afstem-gesprek met mij wilt boeken om jouw maatwerk vraag te bespreken, gebruik dan niet dit formulier.

  In het geval je een maatwerk vraag hebt, dient dit afstem-gesprek naast ontmoeten en afstemmen,  tevens om in kaart te brengen wat je vraag is, welke setting gewenst is, waartoe je met je vraag bij mij komt en wat je verwachtingen zijn. Op basis daarvan kan ik een aanbod doen, met je meedenken en bepalen of en hoe we kunnen samenwerken.     

  ACTIE: Stuur mij een mail met je wensen en je vraag.   Wat heb je nodig, waartoe, wat is het benodigde resultaat, welke ideeën heb je hier zelf al over  gevormd? Hoe kan ik je het beste helpen? Ik lees het door en nodig je uit voor een gesprek.

  Pin It on Pinterest

  Shares