Wat levert een Perfect Onvolmaakt® Leven op?

Een Perfect Onvolmaakt® Leven is een   zalig    leven. Niet omdat het vlekkeloos is, niet omdat het altijd licht, vrolijk of makkelijk is. Maar omdat de druk er vanaf gaat, je minder stress ervaart, minder lang gevangen hoeft te zitten in een spiraal van negatieve gevoelens en gedachten.

Omdat het ECHT is, omdat JIJ erin zit. Omdat er ruimte komt voor de essentie, jouw essentie. Omdat er ruimte ontstaat in jezelf, innerlijke vrijheid, waarin je creatiever en flexibeler kunt omgaan met wat het levend voor jou op je pad legt.

Je bent minder gehecht aan oude patronen en verwachtingen, hoeft niet meer steeds te voldoen aan verwachtingen die (je denkt dat) er zijn. Je ervaart een intern gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen dat je het leven aan kunt, hoe het zich ook maar aan je voor doet. De ruimte die ontstaat binnen in jezelf – of anders gezegd, het verminderen van spanning, stress, je best moeten doen, afstemmen of je oké bent, en overige angstige gedachten en gevoelens – maken een magistraal verschil in je dagelijkse energie.

Je basis wordt rustiger, zekerder. Je emotie huishouding krijgt wat minder scherpe pieken en dalen.

Je begint te beseffen dat je niet je gedachten en gevoelens bent, dat je ze hebt, ze kunt inzetten als instrument, maar niet door ze bepaald hoeft te worden.   If you choose so.

Je begint meer en meer te ervaren dat je een lichaam hebt, maar je je lichaam niet bent. Je bent zoveel meer dan dat.

Je begint meer en meer voeling te krijgen voor hoe je ál je ‘senses’ in kunt zetten en kunt leren herkennen en gebruiken.  Je ervaart steeds meer hoe eenvoudig het is om vanuit afstemming met je binnenwereld jezelf te verbinden met het grotere geheel. Je ervaart hoe de   ease & joy   hierdoor  toeneemt.

Je hoeft niet meer te zwoegen, hard werken en ploeteren om iets groots te kunnen bereiken. Om gelukkig en succesvol te zijn.

Je hoeft niks te doen om ‘goed’ te zijn. Je begint écht te beseffen dat jij recht van bestaan hebt – hoe dan ook, waar en wanneer dan ook. Onafhankelijk van wat je doet, wat je bereikt en waarvoor je (niet) kiest.

Je begint te voelen dat ontwikkelen naar dat waar je naar verlangt   heel   dichtbij is. Erger nog: dat het makkelijker is dan je dacht. Binnen handbereik ligt, al die tijd al. Elke keer weer.

#PerfectOnvolmaakt

Ondertussen plaats ik mijn ‘PerfectOnvolmaakties’ op Instagram. Je herkent ze aan de kleurrijke creaties met mijn lievelingsmateriaal waterverf,  mijn handschrift en de hashtag #PerfectOnvolmaakt, gecombineerd met een mooie reflecterende quote die je even laat nadenken, je aanmoedigt of een deurtje naar je binnenwereld open zet.

Ik plaats ze vaak op   Instagram, dus volg me daar zodat ik je tijdlijn regelmatig mooi mag kleuren!
Heb jij een mooie quote die je in een PerfectOnvolmaaktie wilt terugzien? Laat het me weten op Instagram. Ik laat me graag inspireren.

Het ‘PerfectOnvolmaakt® Leven-Model’

In mijn bedrijf werk ik met uiteenlopende vrouwen, aan een het hetzelfde thema: léven. Hoe je van een vernauwend moeizaam bestaan naar een leven in ontspanning, plezier kunt bewegen waarbij je ruimte over hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Hoe je eigenaarschap kun nemen over jouw eigen leven, in je eigen spoor kunt vallen en daarmee vanuit ease & joy impact mag hebben in de wereld door precies te zijn zoals je   bedoeld  bent. Hoe jij jouw leven en leiderschap synchroon kunt krijgen en zo immense impact kunt creëren vanuit eigenheid.

Ik zie mijn werk als een levend organisch geheel, dat nooit een keer precies hetzelfde is. Er ligt echter wel een gedegen manier van werken aan ten grondslag,  het ‘PerfectOnvolmaakt® Leven Model’. De methode wordt besproken in het boek dat momenteel in de maak is over  PerfectOnvolmaakt® Gelukkig Leven. 

 

Mis niets meer!

Ontvang nieuwste blogs, podcast afleveringen, video, gratis trainingen en uitnodigingen voor events – ik stuur het met liefde naar je toe in je mailbox.     Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in  het Privacy statement

Wil  jij als eerste op de hoogte zijn zodra het boek over PerfectOnvolmaakt® Gelukkig Leven  af is, zorg dan dat je je hierboven inschrijft voor mijn nieuwsbrief – want het is mijn lijst die ik als eerste op de hoogte breng van mooie nieuwe dingen!

Liefs,

Shares

P.S.
Je  ben hier niet om zomaar een leven te leven, maar jóuw leven!
Ow your life and make a ‘feminine leap’ (een wát? lees hier meer ).
Je bent welkom in onze tribe: klik hier.

Zullen we connecten? Ik kijk naar je uit:

Pin It on Pinterest

Shares