Oh echt.
Het is wat.

Dat je voor je ‘plezier’ naar een pretpark gaat.
Omdat het feest is.
Omdat het zo leuk is.

Niet dus.
Voor je kinderen misschien.
Maar als je je zintuigen enigszins open hebt staan, dan kan een dagje pretpark al snel uitlopen op een (reeds voorzien) drama.

Lucky you.
Ik heb net zo’n dagje achter de rug en maakte een verslagje van hoe ik er het beste mee om kon gaan. En het heeft gewerkt. Ja ik was moe achteraf, maar eerlijk is eerlijk, het werd ook leuk. En het was te doen. Hoe?

Lees en zie het hieronder.

 

Shares

 

Dus. Het kan.

En wat heerlijk was, de dag erna: me samen met de kids weer heerlijk nestelen aan de knutseltafel (ja, wij hebben een heuze knutseltafel, een aanrader!). De kids lekker alleen en samen met mij tekenen, schilderen, spelletjes doen. Weer zakken in onze natuurlijke habitat.

En daar maakte ik de dag erna onderstaande tekening. Hij is niet knap, niet mooi. Maar wel heel herkenbaar voor onszelf. Hij hangt op de deur en we merken allemaal dat we er blij van worden. Het is een super manier zo met het maken van sketchnotes, eigenlijk geeft het nog sneller en directer een beeld waar herinneringen uit op kunnen bloeien, dan het terugkijken van foto’s. Ook een aanrader dus!

Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen zijn met omgevingen zoals een pretpark en hoe jij daar mee omgaat!

Let me know!

Liefs,

Leontine

 

Shares

 

Pin It on Pinterest

Shares

Voordat ik verhuis naar Ibiza...

Zie ik je hier?

'In Je Eigen Spoor' Cirkel Bijeenkomsten

17 juni Zegge
 20 juni Utrecht
22 juni  Haren