Zaligheid van eigenheid

Het is een heerlijk gevoel: weten en ervaren dat je volledig in je eigen spoor leeft.
Dat je helemaal klopt, met jezelf.   Dat binnen en buitenwereld synchroon lopen.

Het geeft een bepaalde ontspanning, vertrouwen, zicht.
Waardoor je eigenlijk nog makkelijker kunt gaan aanvoelen en aantrekken wat echt past op jouw pad.

k

Key-elementen & tips

In ga je helpen, hoe ook jij in jouw spoor kunt vallen, of in ieder geval een idee van richting kan krijgen waar jouw spoor wel en niet is.
Ik geef je in dit artikel 2 key-elementen die voor mij hebben gewerkt het afgelopen jaar + een 5 tips van hoe jij in jouw eigen spoor kunt vallen. Want ik gun jou ook deze heerlijke basis om vanuit te leven. Te léven!

De beelden die je krijgt, de ideeën, die gaan kloppen in een groter geheel.
Het is niet meer los-vast. Maar het gaat allemaal SENSE maken.
En hoe meer je aligned bent met jouw eigen spoor, jouw bedoeling, het leven dat alleen jij hier kunt leven… hoe meer er ‘toevallig’ naar je toegaat komen.
Hoe meer je leert toelaten, hoe meer je weet wat je richting is, hoe meer jij geïnspireerde actie kunt nemen.
Die altijd klopt. En meer oplevert dan hard werken en ploeteren.

Hoe dit voor mij werkt

Ik kan het weten, want ik ken zowel hard werken, buffelen, perfectie najagen – als ontspannen kunnen toelaten – omdat je wéét wat wel en niet past op jouw spoor.    En hoe mooi als je een beeld krijgt en dan ‘inspired action’ onderneemt. En dat het dan allemaal realiteit wordt 🙂   Lees hier welke droom uitkomt.

Hoe is dat allemaal zo gekomen vraag je je wellicht af?

2 Key-elementen:

  1. Ik heb me de laatste jaren behoorlijk bekwaamd in de Law of Attraction, de wet van aantrekking.
    In het zijn van een echte ‘toelater’. Zodat naar mij toe mag komen wat er allang voor mij is. Het klinkt makkelijk, dat is het uiteindelijk ook precies – en ik zeg je: het vergt ook het loslaten van heel, heel veel (on)bekende valse overtuigingen, die dieper vastgeroest zitten in je systeem dan je in eerste instantie denkt. Er eenmaal los van is het inderdaad een makkelijke weg. Het is de weg van joy, hoge frequentie, gaan voor waar je naar verlangt, jezelf continu in afstemming houden en weten dat je door een heel Universum (en je eigen bedoeling) wordt ondersteund. Eerlijk: het helpt als je je omringt met mensen die ook willen leven op de ‘high flying disc’ zoals we dat noemen. Die ook vol positieve verwachting zijn, en  zichzelf willen afstemmen op wat er reeds is (en dat is pure  rijkdom!), . Een omgeving die ditzelfde dagelijks oefent en leeft, en die je liefdevol  de spiegel voorhoudt wanneer je jezelf voor de gek houdt (nee maar dit kan echt niet…. ja maar nu zijn de omstandigheden echt te slecht… etc.) dat is goud waard. They will keep you on track.
  2. Ook heb ik ontdekt dat ik een voor-ziener ben.
    Ik zie beelden van de toekomst.   En ik weet dan dat ze ‘kloppen’. 
    Die ‘kloppende beelden’ worden mijn anker en fundament op basis waarvan ik belangrijke en ook grote beslissingen kan maken, met verrassend veel ease, joy en vertrouwen. Omdat ik weet ondertussen van mezelf: dit soort beelden ‘kloppen’.   Mijn energetische en intuïtieve kanalen zijn  verder geopend met de jaren en ik heb zelf helderheid gekregen over hoe het werkt.   
    In mijn ogen is iedereen sensitief, hebben we allemaal intuïtieve gaven.Het is geen privilege van een speciaal soort mens! Iedereen   is spiritueel, heeft toegang tot meerdere kanalen. Niet iedereen is er even wakker voor, en zeker niet iedereen kent z’n eigen handleiding hiervoor.   Daar heb ik zelf jaren over gedaan om uit te vogelen welke sensatie wat betekent en wanneer beelden van voorzienen-heid werkelijk trust-worthy zijn.   Zonder teacher die hier al de weg in kende, had ik het zelf niet zo goed kunnen herkennen en eigen maken.
Shares

Hoe mooi, dat juist de term’ het klopt’, zo vaak in mijn werk voorkomt.   En ook zo verbonden is met het vallen in je ‘eigen spoor’.

Wanneer je eenmaal je eigen spoor ontdekt, dan ontdekt je dat je precies goed bent zoals je bent.
Je hoeft niet langer aan te passen, kleiner, groter of anders voor te doen dan je werkelijk bent.
Je begint te herkennen hoe jou pad bedoeld is en kan van daaruit makkelijker keuzes maken.
Je ervaart richting. Niet omdat iemand je dat geeft, maar omdat jij het herkent.
De richting komt nu van binnenuit.

En ik kan je zeggen:
Leven vanuit je eigen spoor,   het is héérlijk!!

Hoe kun jij in jouw eigen spoor gaan vallen?

Tip 1: Omarm je PerfectOnvolmaaktheid

Omarm wie je bent, in essentie. Met alles erop en eraan. Dus met al je belabberde eigenschappen, je onafheid, je eigenaardigheden – en ook al je charme, je schoonheid, je licht en je kwaliteiten. ALLES INCLUSIEF!

Vergis je niet hoe krachtig het is, wanneer iemand ECHT volledig zichzelf mag zijn.  Het klinkt zo simpel. En in wezen is het dat ook. Maar we doen het zooooo vaak niet! Soms weten we niet eens hoe het precies is, jezelf zijn. Wie ben ik dan? Dat vraagt onderzoek, reflectievermogen  en vertrouwd raken in je binnenwereld.

Tip 2: Tap in op je vrouwelijke energie

Het mag voor de hand liggend zijn, maar laten we niet vergeten dat we vrouwen zijn.    Vrouwen, met vrouwelijke aanleg en kwaliteiten. Feminiene kwaliteiten,   kan ik beter zeggen.   Je kunt je voorstellen dat wanneer wij als vrouwen, de masculiene  weg kiezen – we wel ergens komen, maar dat het niet onze natuurlijke manier is. Het is dan ook de vraag wat de prijs is, die je hiervoor betaald.   Want het is NIET in je spoor. Je bent ‘ge-wired’ met feminiene   kwaliteiten en bent   verbonden met vrouwelijke oerbron.  Je kut je voorstellen dat buiten je ‘wire’ omgaan energie kost, en niet geeft. In mijn werk laat ik (verrassend makkelijk) zien welke   magische vrouwelijke kracht vrijkomt,    wanneer drama plaats maakt voor diepgang, wanneer we  niets meer hoeven te pretenderen omdat we wéten dat we precies goed zijn zoals we zijn. Dat we  PerfectOnvolmaakt®  mogen en kunnen zijn.    Omdat we ons verbinden met onze vrouwelijke oer-bron, middels onze intuïtie en ons lichaam. Het is zo mooi wat er dan ontstaat! 

Het is niet een kracht die je moet  aanmaken, het is een kracht die allang in ons aanwezig is en meteen haar volle potentieel bevat zodra we het   aanraken. Het  ís er al! We hoeven er alleen toegang tot  te krijgen.

Tip 3: Neem verantwoordelijkheid

Neem de uitdaging van het Leven aan,   Own Your Life:   neem verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven!
Kom uit de slachtoffer rol, je bent niet afhankelijk van je omstandigheden of van anderen.
Je bepaalt niet wat er op jouw pad komt, maar WEL hoe jij besluit daarmee om te gaan.
Besef dat je medeschepper bent van jouw leven, you are the creator of your own life! Jij staat aan het roer. Jij bepaalt. Zelfs als je er niet bewust voor kiest, kies je toch. Dus zorg dat je bewust omgaat met de invulling en koers van jouw leven.

Zoek je eigen spoor.   Kom uit de kast als jezelf. En OWN jouw eigen leven .
Jij bent de enige die het kan leven, op jouw unieke wijze!
Leef jouw leven, voor de volle 100%.
Doe het voor jezelf. Voor onze dochters en zonen. Voor de wereld waarin we mogen leven.
Wees  je bewust van   
het ripple-effect, dat begint bij jou. Bedenk met welke oude ballast jij wilt breken,  welk voorbeeld je  je kinderen wilt voorleven. En besef: als  jij jezelf toestaat in jouw licht te stappen, geef je daarmee anderen toestemming hetzelfde te doen.

Tip 4: Ga staan (precies zoals je bent)!

Ik daag je uit om te gaan staan.
Niet stoer doen. Niet overheersen. Niet concurreren. Niet manipuleren.   Maar gaan ‘staan’. Rechtop. Zichtbaar. Voelbaar. Niet groter, niet kleiner dan je bent. Maar precies zoals je bent.

Nog veel te vaak zie ik dat de kwaliteiten van de vrouwen waarmee ik werk teveel verborgen zijn gebleven in de binnenwereld. Niet manifest gemaakt, wat er aan goud  besloten ligt in hen. 

Besef dan, aan  potentie hebben we niets als het niet tot leven gebracht  kan worden. 
Zonder manifestatie en daadkracht, ook geen zingeving.

Tip 5: Besluit dat ook jij een uniek spoor hebt

DE KANS IS GROOT DAT JIJ EEN LEVEN LEEFT,
NÉT NIET IN JE EIGEN SPOOR.

Je verliest bakken aan energie op de verkeerde plek, raakt soms gefrustreerd of wanhopig.
Het gevoel net niet te kloppen vreet aan je.
Wat het doet is dat het je nóg verder van je eigen essentie vandaan brengt.
Het schuurt.
Het roept.

Ik voel je.
You do NOT want to be in the same place one year from now.

Je wilt  op je plek vallen, jezelf uitvinden zoals je bedoeld bent.
Ease & joy ervaren onderweg.
Van overleven en de schijn ophouden naar léven zonder reserve. LEVEN!
En tot leven brengen wat er allemaal in jou huist aan kwaliteiten.

En dat kan!

Waar jij naar verlangt ligt zoveel dichterbij dan je kunt vermoeden!

 

Tip 6: Kies bewust voor transformatie, niet ooit maar nu (nu is het enige moment dat je hebt)

Het klinkt afgezaagd maar is zo waar: we hebben alleen maar NU. En een volgend nu. En een volgend nu. 
Als je NU ervaart, voelt, senst dat jouw leven nog niet is zoals je het zou willen. Als je voelt dat er een weg is die je wilt gaan omdat je aanvoelt dat het makkelijker, mooier, rijker, aangenamer en vrijer mag gaan ….  dan mag je daar NU wat mee doen.
De grote fout die we maken is denken: dat komt nog wel. Maar weg is het moment, en ook het momentum.
Bovendien,   wie zegt je eigenlijk hoe lang je hebt?  Wat maakt dat je het NU-besef niet danig urgent en important maakt  – dat je het weer wegwuift en aan de kant schuift? WE HEBBEN HET HIER OVER JOUW LEVEN!

Kies je spoor, kies voor je toekomst

Ik beloof je: als je NU het gevoel hebt dat je NET NIET in je eigen spoor leeft (met alle schurende pijnlijkheid van dien) en je wilt daarmee stoppen, je wilt VOLLEDIG in je eigen spoor vallen (wat ik totaal begrijp want het is magisch, en geweldig, en zoveel dichterbij dan je denkt!) – dan wil je super graag NU besluiten dat je over een jaar dat niet langer hoeft te doen.
Besef dat je NU keuzes maakt voor hoe je er volgend jaar bij zit.

Transformatieprocessen gaan niet over-night (en wie je dat beloofd – moet je nog eens goed recht in de ogen aankijken).
Blijvende transformatieprocessen vragen tijd en ruimte, zodat processen en inzichten verinnerlijkt kunnen worden en de nieuwe (eigenlijk de authentieke) jij helemaal kan indalen.
Onderweg kom je uitdagingen tegen. Daar liggen juist de leermomenten, de kansen om je leven bij te sturen.

Tip 7: Omring je met mede-reizigers

Iets leren is nog niet zo moeilijk, het toepassen en integreren echter soms wel. 
Transformeren is mooi en belonend, maar de weg die je gaat is niet 1 rechte lijn. Het roept van alles op in je gevoelsleven en je kunt als je dit alleen doet makkelijk ontmoedigd of afgeleid raken. Ook weten we dat ons brein en ego (die liever alles bij het bekende laten) bijzonder slimme methodes kennen om ons te weerhouden van werkelijke groei.  
Dus daarbij heb je anderen nodig………………….
je wilt het niet alleen doen. En niet alleen 1 leuk weekendje.

Dit wil je samen kunnen doen.
Met goede begeleiding en gelijkgestemde zielen.
Dit wil je ECHT doen. Niet half. Niet heel even.

We hebben het hier over je leven.
Je LEVEN.

Je hebt er maar 1 van.
Ik zou het waarderen en voor jezelf kiezen.
In meest optimale vorm.
begin eens bij jezelf: welke dromen heb jij? Waar heb je hulp bij nodig (omdat het gewoon nog niet echt goed lukt)? Waar voel jij je alleen in?
Waar verlies je energie aan?
Waar zit jouw verborgen verdriet en angst – en, hoe zou het zijn als je daar zonder zou kunnen?

Mijn droom, jouw droom?

Zoals je weet. mijn voorzienend-heid is bewaarheid geworden. Ik heb mijn beeld voor de geest gehouden en geïnspireerde actie ondernomen. Lees hier welke droom uitkomt.
Ik heb grote keuzes gemaakt de afgelopen jaren, om nóg meer in mijn eigen spoor te kunnen vallen.
Bij mijn spoor hoort mijn avontuur om een tijd op Ibiza te gaan wonen. Te leven in verbinding met de magische natuur en energie van Mama Ibiza.
Bij mijn spoor hoort ook mijn levenswerk: anderen in HUN spoor laten vallen, zodat zij kunnen doen waarvoor ze hier bedoeld zijn.
Dat is mijn ripple.

Ben je benieuwd of je ook deel uit wilt maken van mijn droom.
Hoho, niet iedereen hoeft naar Ibiza te verhuizen 🙂 zeker niet (al nodig ik je wel een week op Ibiza uit tijdens de retraite.
Maar kijk en voel eens….. zou jij graag meer in JOUW EIGEN SPOOR willen vallen?

Ik gun het je van harte.
En ik kan je nu alvast verklappen: het ligt VEEL dichterbij dan je denkt!!!

Voor het komend jaar zijn nog plekken vrij.
Voor mij is het vooral wezenlijk dat de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar komen.
Daarom vraag ik je intuïtief te reageren. Want dat grotere plan is voor ons allen allang bekend.Hoe meer we een toelater kunnen worden, hoe makkelijker we geleid worden.
Als je niet goed weet of je nou je intuïtie hoort of een ander stemmetje – no worries – ik ben er om met je uit te vinden wie er aan het woord is en wat echt voor jou klopt.

Oefening

Probeer bij het kiezen voor jezelf maar alvast even te voelen, in hoeverre je je eigen spoor eigenlijk kent en kunt aanvoelen.
Hoor je haar roepen van binnen?
Don’t wait and answer her.

Liefs,

 

Shares

Pin It on Pinterest

Shares