Connect to the magic energy & nature of

Ibiza

Connect to the magic energy & nature of

Ibiza

Actueel: mijn verhuizing naar Ibiza

Vanaf de zomer van 2019 zal ik met mijn drie prachtige kinderen samen een tijdje gaan wonen in het Noorden van Ibiza. Temidden van de bergen, zee en Mama Ibiza. De foto’s hieronder zijn van ons nieuwe thuis.

Deze bold move, komt vanuit volledige alignmend. Het maakt deel uit van mijn eigen Feminine Leap. Het ontstond waar ik mijn eigen leven own, mijn bedoeling respecteer en doe waarvoor ik bedoeld ben. Afgestemd op het grotere geheel, afgestemd op mijn Purpose. #Leven #Dankbaar #IbizaEnergie #Natuur #Verbinden.
Ik zal blijven teachen in Nerderland en op Ibiza.  Om mijn prachtige werk te doen. Mijn huis staat alleen ergens anders <3

Het is onderdeel van mijn eigen Feminine Leap, maar nee, dat betekent niet dat jij ook moet verhuizen en dit soort wilde dingen doen 🙂 Mijn werk leidt je naar hoe jíj bedoeld bent 🙂 – zodat zij impact van binnenuit kunnen creëren en moeiteloos naar hun nieuwe level van geluk, leven en succes kunnen transformeren. 

Hieronder lees je meer over hoe mijn verbinding met Ibiza begon en waarom ik zo hou van de energie op dit eiland.

Waarom ik ben thuis gekomen op Ibiza

Ik werk met Nederlandse vrouwen op Ibiza en in Nederland
Ik ben zelf bijzonder graag op het eiland. Ik ben er in een zeer korte tijd enorm thuis gekomen.

Wanneer ik op het eiland ben, dan reageert mijn hele systeem.

Fysiek en mentaal ontspan ik.
Intuïtief word ik juist geladen.
Mijn gevoelsleven krijgt meer lagen.
Al mijn senses hebben meer intensiteit:
De kleuren zijn helderder, ik hoor meer, ik zie en voor-zie, ik proef de mogelijkheden en voel me hier-en-nu.

De immens krachtige natuur van het eiland draagt hier voor een groot deel aan bij.

Ik ervaar de natuur als organisch, diep van kleur. Ik ga er echt van ‘aan’.

Sinds ik in juni 2018 ‘toevallig’ eerste voet zette op het eiland, voelde het als bedoeld.
Als georkestreerd van bovenaf. Met magische, niet te verzinnen ervaringen als gevolg.

Sindsdien laat ik me leiden door het eiland, sommigen noemen haar ‘Mama Ibiza’. Ik volg de signs, soms komt ze bij me in mijn dromen,  roept ze of fluistert ze wat in. Ik stem af op de wijsheid en geborgenheid die ik hier vind, met de essentie in mezelf. Ik word sindsdien beloond met een hoge mate van synchroniciteit en alignment.

De kracht die het eiland je geeft is ongelofelijk. Ze daagt je uit om te groeien, activeert je vrouwelijke krachten en helpt je op manieren die je niet eens kunt verzinnen.

Het eiland geeft mij oneindig vertrouwen in mogelijkheden, verbinding met mijn ‘calling’ en een gevoel van thuis zijn.

 

Het was op Ibiza dat ik in mijn eigen spoor viel, ik mijn levenswerk mocht ontdekken en prachtige vrouwen begeleidde in de voorloper van het ‘Own Your Life’ jaarprogramma. Want het was op Ibiza waar mijn business transformeerde naar ‘Teaching Life’, het gouden logo met zon en levensbloem en met een bijpassend eenvoudig aanbod.
Gedegen, kwalitatief en rijk. Omdat ik voel: er is zoveel meer mogelijk voor mijn klanten dan wat ik tot nu toe gaf.

Hier lees je hoe je met me kunt werken in Ibiza energie.

De retraite ‘In Je Eigen Spoor’ wordt in 2019 niet los aangeboden voor open inschrijving. Wanneer jij deze magische ervaring wilt beleven, dan kan dat op twee manieren:

  1. Als onderdeel van het jaarprogramma ‘The Feminine Leap.
  2. Op aanvraag voor jouw speciale gelegenheid met eigen specifieke groep.

Van eerste ‘toevallige’ ervaring tot wonen op Ibiza

Wat nou als ik jou zeg dat ik samen met mijn kinderen een jaar op Ibiza ga wonen? JA! Echt!
Het kwam naar me toe, alles viel op haar plek. Ik volgde de signalen die naar me toekwamen en nam geïnspireerde actie. En precies dat is wat ik jou ook toewens, dat je je pad gaat horen roepen, het mag gaan volgen, vanuit je afgestemde intuïtie. Moet je nagaan: een jaar geleden was ik nog nooit op Ibiza geweest. Nu, op het moment dat ik dit schrijf al vier keer, en ben ik bezig alles in orde te maken om vanaf de zomer een jaar hier te wonen met mijn kinderen.
Wat ik je wil zeggen is dat wanneer je met jezelf samenvalt, ALLES mogelijk is, je geen idee hebt hoe je leven nog heel veel mooier kan worden, welke prachtige verrassingen om de hoek op jou wachten. Want nee, het was geen logische stap. Het ontstond, en ik volgde het. Ik word geleid. En hoe meer ik luister, hoe helderder de leiding is. Dat maakt het leven zoveel stromender, waardevoller en levendiger!
Na mijn 1e keer in juli 2018 schreef ik dit: 
“Ik wist ineens – hier stroom ik meer dan ooit. Mijn kwaliteiten om mensen te helpen in in hun eigen spoor te laten geraken, komt hier maximaal tot bloei. Gevolg zijn transformaties die sneller en dieper gaan dan voor mogelijk werd gehouden, met een ease die haar weerga niet kent. Als ik hier ben, als ik dit mag doen, dan KLOP ik. Dan val ik in mijn spoor. Het is helder, dit mag ik niet niet doen.”
Luister mee in onderstaande video hoe het beeld van deze retraite naar mij toekwam. Hoe helder werd waarom mijn eigen vakantie zo wonderlijk verliep om uiteindelijk hier uit te komen. De oproep is niet meer actueel, maar de strekking wel. let it inspire you!

Pin It on Pinterest

Shares