Een korte video voor jou vandaag, vanuit de Nederlandse zon. Gewoon, opgenomen tijdens een middagwandeling, omdat ik teveel in de regelstand stond. Zonder zonder bril, dus ik zit behoorlijk te knijpen met mijn ogen. Maar misschien gaat het allemaal niet zo om de buitenkant, en juist om de binnenkant, de intentie. Voel vooral   van waaruit, en waartoe    ik spreek.

Zittend in de Nederlandse heerlijke zon, wetende dat ik over nog geen twee weken in de Ibizia-zon zit. Samen met een groep prachtige vrouwen, die ondanks alle mitsen en maren hebben besloten hun gut-feeling te volgen en ‘ja’ te zeggen tegen mijn   uitnodiging  om ieder voor zich ‘in haar spoor’ te vallen.

Wanneer jij dit hoort en ziet, en je voelt een ‘ja’ (wat je hoofd erbij zegt, mag je voor eventjes negeren), dan mag je mij persoonlijk mailen  op   leontine@leontineboxem.nl. Maximaal 1 alinea, wat er gebeurt tijdens het kijken en luisteren en waarom ook jij nú, ondanks alle mitsen en maren in jouw hoofd en omgeving, in jouw spoor wil vallen,   met mij, op Ibiza.

Ik lees het door, en als ik het gevoel heb dat we een match hebben, bel ik je (dus zet ook je telefoon nummer erin); en kijken we samen wat er mogelijk is.

Let’s go!
And have some inspired action!

Het leven is druk en ingewikkeld genoeg, het mag met veel meer ease & joy. En ja, dat wil het makkelijkste als je eerst thuis kunt komen in jezelf.

Kortom:

1. bekijk de video
2. als je kippenvel of gut-feeling gelijk aangaat:   mail me
3. kijk nog eens rond op   http://leontineboxem.nl/p/ibiza   en luister ook daar naar de 2 video’s, dan VOEL je wat het met je doet.
4. Als je aangaat, wees dan zo moedig om te   mailen
5. Als ik ook een ‘ja’ voel bij jou (max. 1 alinea) tekst, dan bel ik je! (noteer dus je telefoonnummer, we gaan dan snel handelen).

Liefs,
Leontine

Shares

Pin It on Pinterest

Shares