Over mij

Leontine

Leontine Boxem (1976) is een expert-teacher in Life & Leadership, een teacher  van formaat. Ze werkt met vrouwen die ernaar verlangen hun leven werkelijk te kunnen léven. Ze laat ze zien hoe ze zich kunnen bevrijden van hun innerlijke gevangenissen’ en hun eigen plek kunnen innemen. Ze helpt ze in hun éígen spoor te vallen om zo de kwaliteit van leven immens te laten toenemen.

Daarnaast heeft Leontine een uniek talent om iemands echtheid naar voren te halen. Hiermee maakt ze het mogelijk dat vrouwen hun binnenwereld en buitenwereld meer synchroon gaan laten lopen. Met één stevig fundament beweeg je in je leven, op jouw manier, in jouw ritme, op jouw spoor.

Vrouwen met een missie, vrouwelijk leiders en influencers begeleidt ze om hun leven en leiderschap synchroon te krijgen. Hierdoor vergroot de professionele aantrekkingskracht en  impact op hun doelgroep.

vrouwen die ik begeleide

jaar als teacher, coach

jaar ondernemerschap

jaar studie

Waarom is het toch zo ongelofelijk ingewikkeld om ‘gewoon jezelf te zijn’?

Je zou zeggen dat niets makkelijker is dan dat. Het is er allemaal al. Je zou er niets voor hoeven doen. En toch, het lijkt voor velen een levenslange zoektocht te zijn.

Het is een universeel gegeven dat we in ons opgroeien en volwassen worden langzamerhand ons gedrag gaan aanpassen. We letten goed op, ervaren wat werkt en niet. Het is mooi dat we het zo doen, want daardoor redden we het allemaal in onze omgeving. Maar het is ook doodzonde. Want de essentie gaat meer en meer verloren en onderweg gaan we geloven in onze vervormde verhalen.

Ik heb als kind altijd al aangevoeld dat dit niet klopt. Dat ik me niet thuis voelde, maar me wel thuis zou moeten kunnen voelen – als mezelf. Ondanks dat weten ben ook ik me gaan aanpassen, om niet teveel buiten de boot te vallen. Eerlijk: om geliefd te worden. Het maakte me tot een gespannen perfectionist. Bakken aan potentie, een prachtige binnenkant; maar aan de buitenkant kreeg ik het niet op die wijze voor het voetlicht. Voor anderen leek alsof ik alles op orde had, me zeker voelde en succesvol was, Maar in mijzelf was er een pijnlijke kloof tussen mijn binnenwereld en mijzelf in de buitenwereld voelbaar. 

Langzamerhand ben ik al deze patronen gaan ontrafelen, mijn verhaal gaan herschrijven. Ik hou van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei, van leren en bewustwording; dus dat was een interessante reis voor me vanaf mijn 19e jaar.  Toen ik tegen de 40 liep, dacht ik de boel wel zo’n beetje op de rit te hebben. Moeder van 3 kleine kinderen, nieuwe bedrijf op poten: tijd om te oogsten. Maar toen kwam de Big Bang. Ik kreeg een zeer agressieve vorm van Acute Lymfatische Leukemie; zag twee keer de dood recht in de ogen; moest mensonterende behandelingen ondergaan en me overgeven aan een jarenlang herstelproces.

Het was de grootste uitdaging van mijn leven, die me ook het grootste cadeau ooit bracht:  thuiskomen in mezelf.   Het  liet me bovendien zien: ware kracht zit van binnen. Alles is er al. Je moet alleen weten waar je moet kijken.

Zelfs na deze grote uitdaging,  bleef het niet rustig. Het zal denk ik nooit rustig worden. Nadat ik was hersteld van de leukemie, ben ik liefdevol gescheiden van de vader van mijn kinderen. Liefdevol, omdat het niet voortkwam uit een beweging tégen hem,  maar een beweging vóór mezelf. Tuurlijk riep het van alles op en heb ik kanten van mezelf en hem gezien die ik niet wist dat in ons zaten. Maar het  klopt. het is nodig geweest voor mij om volledig  mijn eigen plek te gaan ervaren.  Om in mijn eigen spoor te kunnen vallen en écht te kunnen leven vanuit   ease & joy , alignment en zingeving.

Van gespannen perfectionist, heb ik me ontwikkeld tot een vrouw die van binnenuit leeft , creëert en onderneemt vanuit ease & joy.  Als mezelf.  Volledig in   mijn spoor.  

En precies dát, gun ik jou ook!

Begrijp me goed, mijn leven is niet vlekkeloos en perfect, ik ben dat zelf verre van.
En juist het dáármee kunnen leven geeft een enorme vrijheid.

Waar ik in geloof

Ik geloof dat een innerlijke vrijheid de basis is van álles.
Van hoe je in het leven staat, wat je mag ontvangen, hoe je relaties aangaat, hoe je vorm geeft aan je kwaliteiten en hoe jij met jouw unieke aanwezigheid op deze wereld jouw footprint nalaat.
Geheel passend bij jouw ritme, jouw natuur en jouw verlangen.

Ik hoor vrouwen vaak zeggen het gevoel te hebben niet vooruit te kunnen komen, niet los te kunnen komen van hetgeen hen tegenhoudt.

Als ik dit kan, dan kun jij dit ook!!!!

Ik ben het levende bewijs, dat je door een achtbaan van levensgebeurtenissen kunt gaan (leukemie, scheiden en dan alleenstaand super mama zijn terwijl je nog dealt met de gevolgen van dat alles) en dat je het aankunt! Dat je niet verdwijnt. Sterker nog, dat je er beter uit kunt komen. Je gaat er nooit over wat er op je pad komt, waar je mee geconfronteerd wordt, maar je hebt áltijd keuze! Keuze hoe jij ermee omgaat.

Eerlijk: na al deze ellende gaat het beter met me dan ooit. Sinds ik het Perfect Onvolmaakte in mezelf en in het leven omarm, is er rust ontstaan en komt mijn kracht van binnenuit. Intuïtief, vrouwelijk, kwetsbaar en krachtig.

Ik heb mezelf bevrijd van mijn innerlijke gevangenissen en ik kan je zeggen: dat maakt het dagelijkse leven behoorlijk magisch.

ik wéét dat dit ook voor jou is!!!

Ik wil wel van de daken schreeuwen: jouw nieuwe level van geluk, liefde, vertrouwen en succes – het ligt zó dichtbij! Veel dichterbij dan je nu kunt vermoeden.

Daarom heb je af en toe iemand nodig, die jou spiegelt. Soms even de weg wijst.
Jou laat zien waar de weg openligt, zonder dat je het wist.
Jou laat zien waar jouw licht in jezelf is, nog lichter dan je ooit kon vermoeden.
Jou laat ervaren hoe het is om je te verbinden met liefdevolle gelijkgestemde  sisters. Die allemaal net als jou PerfectOnvolmaakt zijn, en samen een immens magische draagkracht vormen.

Ik nodig je uit voor de kracht van zacht, waarin kwetsbaarheid je binnenwereld opent en jou daardoor heel authentiek, krachtig, zichtbaar en aantrekkelijk maakt. Ik nodig je uit om te gaan vertrouwen op je intuïtie, je innerlijk weten.

Ik nodig je uit om je leven vanaf nu niet voor lief te nemen,

maar echt te gaan léven. 

 

Wil jij leren hoe de kwaliteit van jouw leven diréct kan toenemen?

Let me show you how

Laat me zien hoe!

Leontine als mens

Moeder van 3 prachtige kinderen. Tweemaal de dood in de ogen gekeken, middels mensonterende behandelingen en jarenlang herstel overleefd (hier lees je mijn uitgebreide verhaal). Liefdevol gescheiden van hun vader. Dus nu alleenstaand supermama.   Die samen met haar kinderen een tijdje gaat wonen op Ibiza .

Liefhebber van het leven, de Mother Nature, frisse lucht, wandelen, het Universum, waterverf en HeartJournalen®. Positief, energiek, sensitief, creatief, joyful, kwetsbaar, aanraakbaar en krachtig. Droomt van een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn en innerlijk vrij is; een wereld waarin elke vrouw zich gesteund voelt door haar Sisters en het leven leeft waarvoor ze bedoeld is, impact maakt door wie ze van nature is.

Leontine als professional

Oprichter PerfectOnvolmaakt® en Heart-Journal® Movement, auteur van ‘Confronteer Jouw Controle Monster’ en ‘Het Creatieve Boek van Loslaten’. Ondernemer sinds 2008 met diverse ondernemingen;  sindsdien 4.500 vrouwen begeleidt in leven en creëren vanuit ease & joy. Daarvoor werkervaring in hoger onderwijs, zakelijke dienstverlening en verschillende overheden. Meervoudig gecertificeerd professional, breed scala aan opleiding in o.a. Psychosynthese, Spirituele Psychologie en Human Resource Management, Systemisch werk,  Mindfulness en Healing.

Don’t take my word for it…

LEES & LUISTER HIER WAT ANDEREN ZEGGEN!

Ervaringen van de tribe 🙂

 

 

In de Media

vrouwen die ik begeleide

jaar als teacher, coach

jaar ondernemerschap

jaar studie

Wil jij ook in je eigen spoor vallen?

Ja ik wil kijken wat ik nú kan doen!

Pin It on Pinterest

Shares