Jaarprogramma

Own Your Life

Start November 2019

Wat mogen de komende 12 maanden voor jou betekenen?

Nog meer maskers af, nog meer echtheid, eigenheid en oprechtheid

Je bent hier niet om zomaar een leven te leven, je bent hier met een bedoeling - die alleen jij kunt leven

Hoe zou het zijn als je elke dag weet dat je Sisters jouw 'back' hebben?

Intuïtie & innerlijk weten als basis

Get back in touch with your true Nature

I will hold space for you - ik draag de ruimte, waarin jij kunt groeien en transformeren

Heb je wel eens het gevoel dat het je allemaal nét niet lukt?

Hetgeen je van droomt nét buiten je bereik ligt? Je al zoveel ontwikkeld hebt aan jezelf en je gefrustreerd bent dat ‘het’ er steeds maar niet echt uitkomt? Je eigenlijk alles al aan boord hebt, en je toch nét niet echt thuis voelt in jezelf?

DE KANS IS GROOT DAT JIJ EEN LEVEN LEEFT, NÉT NIET IN JE EIGEN SPOOR.

Je verliest bakken aan energie op de verkeerde plek, raakt soms gefrustreerd of wanhopig. Het gevoel net niet te kloppen vreet aan je.   Wat het doet is dat het je nóg verder van je eigen essentie vandaan brengt. Het schuurt. Het roept.

Ik voel je.

You do NOT want to be in the same place one year from now.

Je wilt  op je plek vallen, jezelf uitvinden zoals je bedoeld bent. Ease & joy ervaren onderweg. Van overleven en de schijn ophouden naar léven zonder reserve. LEVEN! En tot leven brengen wat er allemaal in jou huist aan kwaliteiten.

En dat kan!

Waar jij naar verlangt ligt zoveel dichterbij dan je kunt vermoeden! Het ligt in jouw bereik om over 12 maanden een vrij, bezield, afgestemd leven in ease & joy te leven. Dit is wat er voor nodig is:

 1. Je hebt alleen  goede guidance nodig, iemand die ziet wat speelt,  weet waar jóuw ingang ligt en hoe je die kan betreden.
 2. Je hebt een goed supportsystem nodig,  omdat dat het mogelijk maakt om nieuwe ontdekkingen daadwerkelijk en  duurzaam in jouw leven te integreren en verwezenlijken.
 3. Je wilt écht, bent committed en  neemt verantwoordelijkheid voor jouw leven.
 4. Je bent bereid  je te openen voor nieuwe mogelijkheden, bereid zijn oude ‘veilige onveiligheden’ los te laten.

Voor 1 en 2 kan ik zorgen, 3 en 4 zijn aan jou.

Jij….

Je bent sensitief, slim, ziet en ervaart veel. Je houdt ervan te leren en wil je graag nog meer ontwikkelen richting wie jij werkelijkheid al bent. Je verlangt er naar een blijvende sprong te maken naar een nieuw ‘normaal’, een nieuw level van geluk, liefde, vertrouwen en succes. Waarin nog meer maskers af mogen, je nog minder op je tenen hoeft te lopen, minder hoeft te pretenderen voor meer outcome. Je wilt het fundament in jezelf verstevigen, van waaruit jij in jouw eigen ritme vrij kunt bewegen, in een wereld die continu in beweging is.

Je verlangt naar een nóg beter leven

Jij weet dat je dingen fundamenteel anders wilt in je leven. Niet omdat je moet veranderen van of voor iemand anders, maar omdat het van binnen begint te knagen. Je leven is prachtig en goed zoals het is…. maar je voelt…. er is zoveel meer, dat er nu nog niet uitkomt. Je voelt dat het oude niet meer voor je werkt, je verlangt naar een verandering, meer ruimte, meer essentie, meer ease & joy. Maar tegelijkertijd weet je nog niet hoe het nieuwe er precies uit gaat zien.

Maar het is ook doodeng om los te laten zodat je kunt doorgroeien, vóórdat je weet wat er voor in de plaats komt…

 •  Het gat tussen de realiteit van alledag en het beeld van waar je heen wilt, mag nog overbrugd worden.    Daarbij helpt het om hulp te krijgen van iemand die het grotere geheel kan zien, om deze life-change niet (meer) alleen te hoeven doen.    Het leven beweegt zich organisch en onvoorspelbaar; biedt kansen waar je ze niet verwacht. Hoe meer afgestemd jij raakt op wat je wél wilt in je leven, hoe je wél klopt, waar je wél trouw aan wilt zijn, hoe meer kansen zich aandienen. Je moet ze alleen wel kunnen zien, iets wat lastig kan zijn als je er midden in zit.
 • Wanneer je besluit de weg van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei te bewandelen, dan gaan ogenschijnlijke toevalligheden samenvallen en zul je merken dat op verschillende elementen in je leven zoals werk, gezondheid, relatie, binnenwereld in niet los van elkaar bewegen. Dit kan voelen als overload, stress veroorzaken, oude angsten oproepen, fysieke klachten geven, relaties op scherp zetten; en de ‘oplossing’ kan verder weg lijken dan ooit.    Hoe gaaf en bevrijdend de transformaties uiteindelijk ook zijn, wanneer je er midden in zit vertroebelt je zicht en steken oude patronen toch vaak de kop weer op.   En vanuit de vernauwing van oude patronen (die meer jou leiden dan jij hen),  ben je soms volledig stuurloos voor een moment – en is  iemand die je terughaalt en de situatie in een grotere context plaats goud waard. Het bevrijd je niet alleen, het maakt ook mogelijk om het patroon te doorbreken en transformeren  in jouw voordeel.
 • Het is een transformatie proces, niet een statische weg. Een dergelijk groeiproces is niet één  moment is, maar een on-going proces dat op alle lagen van je leven voortdurend doorwerkt. Er is geen kant en klaar antwoord. Er bestaat geen universele pil, er bestaat geen checklist met gegarandeerd resultaat. Elk mens is uniek, elke reist is uniek. En juist dat vind ik zo’n geweldig gegeven! En ja, voor jou zal dat juist soms eng zijn, moeilijk en frustrerend. Omdat je eigenlijk niets liever wilt dan garanties, antwoorden en een wegwijzer.

Als teacher in life, ben ik graag je wegwijzer. En het liefst omring ik je met gelijkgestemde prachtige vrouwelijke reisgenoten.  Omdat ik WEET wat de kracht is van vrouwelijke Sisterhood.    Geen theeclubje, maar ware Sisterhood van binnenuit.

Hi, ik ben Leontine. Fijn je te ontmoeten!

Mijn eigen leven is alles behalve vlekkeloos en rustig verlopen.  Als moeder van 3, overleefde ik op wonderbaarlijke wijze drie jaar van acute leukemie en afstoting van bijbehorende stamceltransplantatie; keerde twee keer terug van het randje van de dood en overleefde door mensonterende behandelingen. Een jaar geleden ben ik bovendien gescheiden van de vader van mijn kinderen, om volledig mijn eigen spoor te kunnen volgen.   Ik heb veel op mijn bordje gekregen, ben veel uitgedaagd maar heb het nooit ‘oneerlijk’ gevonden. Dat is gewoon niet hoe ik ‘gewired’ ben. Ik  weet dat ik altijd keuze heb en ben gaan  vertrouwen op  de timing van het Universum . Zelfs wanneer ik het allemaal even niet kan zien,  want ik weet dat ik als mens het grotere plan van mijn leven niet vanuit mijn persoonlijke ogen kan zien. Het ontvouwt zich langzaam aan mij,  mijn taak is om steeds weer afgestemd te zijn, op mijn essentie en bedoeling.

Met al die ellende en uitdaging heb ik óók de mooiste kansen gekregen om te mogen transformeren naar een vrijer en authentieker leven.  

Bovendien, omdat ik geloof dat niets voor niets gebeurt, ook niet ellende, heb ik van mijn ‘mess’ mijn ‘message’ weten te maken –  en inspireer ik nu duizenden vrouwen daarmee. Misschien lag het aan mijn aangeboren liefde voor en zin in het leven. Misschien kwam het omdat ik leergierig was en al als tiener me in persoonlijke ontwikkeling verdiepte. Misschien kwam het omdat ik vele coaches en leraren in de hand heb genomen in de loop van mijn leven. Misschien is het omdat het míjn bedoeling  is om dit te kunnen: teaching life. Hoe dan ook: ik weet er behoorlijk wat van, LEVEN.  Ik weet van overleven, van maar net je hoofd boven water kunnen houden en continu voelen dat je bijna verzuipt, letterlijk of figuurlijk. Maar ik weet ook van de bevrijding die ontstaat wanneer je volgende stappen kunt zetten in je weg naar echt léven. Dan is het leven ineens niet meer het doen met wat er op je pad komt, maar dan kun je gaan be-leven.

 Ik ontdekte dat ik co-creator ben, wanneer ik volledig de verantwoordelijkheid van mijn leven op me neem. Wanneer ik stop de omstandigheden te gebruiken om niet volledig te gaan staan, vervelend gedrag van anderen laat bepalen hoe het gaat in mijn binnenwereld. Wanneer ik mijn weg, spoor of journey laat bepalen door sociale opvattingen over wat normaal of ‘te doen’ is. Ik weet nu: mijn vrijheid ligt IN mijzelf. Mijn roer bevindt zich in MIJN handen. Ik ben het die bepaalt welke film wordt afgespeeld, en dat ik zelf kan kiezen deze te vervangen. Ik leef mijn unieke authentiek leven vanuit een kern en essentie in mijzelf, die zich langzamerhand heeft onthuld aan mijn zicht. En dat gun ik jou ook!

Ik ben levend voorbeeld van dat dit kán!

Ik ken de transformatie van overleven naar co-creator van je eigen leven zijn van binnen en van buiten. Ik adem hem elke dag. Voor mezelf, en voor de vrouwen met wie ik werk.

Zo’n transformatie vindt natuurlijk niet overnight plaats. Daarin was een hele reis nodig, en heb ik veel hulp van mensen gehad die met me mee keken, me tools gaven, me inspireerden en mij uit mijn comfort-zone haalden en de weg lieten ontdekken naar mijn bedoeling. Ik zal eerlijk zijn: 👉🏻 Zonder support en leraren was ik niet nu, waar ik ben. 👉🏻 Zonder vrouwelijke inspiratie om me heen, was ik niet zo in mijn vrouwelijke (zachte, maar oh zo krachtige) kracht gekomen. 👉🏻Zonder Sisters, die altijd mijn back hebben, was ik niet wie ik nu ben.

We willen zo graag dat gewenste leven leven – alles toelaten en de ease & joy ervaren. Waarom is het dan zo lastig?

Omdat de weg niet alleen maar leuk is onderweg. Het is niet  voorspelbaar, het is iet low-key, het is niet een glad verloop.  Je weet dat het de moeite waard is, dat VOEL je!  Maar een beetje watervrees vooraf is niet meer dan menselijk.

Wanneer je gaat inzien dat groei is wat je wilt, maar het je ook angst kan aanjagen – besef dan dat dit is wat we het beste samen doen:

👉🏻 Met hulp van iemand die helder ziet en je de weg wijst waar jij jouw eigen antwoorden kan vinden.

👉🏻 Gesteund door gelijkgestemde Sisters die net als jij zelf ook willen groeien en het af en toe ook besterven van angst. Die allemaal ook voelen dat er een innerlijk pad is waarvoor zij geroepen worden

Het is als vlak voor een optreden willen wegrennen en je afvragen what on earth je bezield heeft dit initiatief te nemen.    Maar je weet dat nooit   expressie geven aan je kwaliteiten, onder een rots gaan liggen en niets doen – NIET de oplossing is.

Als deze vrouwen niet de moed hadden gehad om de stap te zetten, hadden ze niet ervaren hoe het is om in hun spoor te vallen:

Ik kon vooraf niet vermoeden wat voor een innerlijke transformatie de retraite naar Ibiza bij mij teweeg zou brengen. Van grijs muisje naar een kleurrijke zelfstandige ondernemer. In heel mijn denken en doen is verandering gekomen. En als je eenmaal hebt leren lopen, is kruipen onmogelijk. Ik ben zo dankbaar voor wat ik nu weet en leer, elke dag weer. De radartjes die toen subtiel aangeraakt werden hebben mijn interne motor flink in gang gezet.  Bepaal zelf hoe je jou leven er uit wilt laten zien, jij staat aan het roer. De sleutel tot verandering van de wereld om je heen. Dit gun ik iedereen!

Suus Siroo-Huijben

Kindercoach & Illustrator, CoachopStelten.nl

Door de retraite heb ik mogen ervaren dat ik bij hobbels op mijn weg niet metéén in de oplos-stand hoef te gaan.   Dat ik  eerst eens mag toelaten wat het met me doet. Ik mag even kwaad, teleurgesteld en verdrietig zijn, of iets heel erg missen. Het lijkt misschien maar een kleine verandering, maar het geeft mij het gevoel dat ik me niet hoef te verstoppen en gewoon even mag zijn. En er is daarna zoveel meer rust en ruimte om er positief en alsnog oplossingsgericht mee verder te gaan. Zo fijn! Sanne van Loon

In de afgelopen maanden heb ik gemerkt dat ik meer vanuit mijn ‘gut’ leef. Dat deed ik al, maar ik vind het niet meer vreemd. Ik ben me bewust geworden dat mijn intuïtie vlijmscherp is. Op Ibiza heeft Leontine me laten zien dat dit mijn gift is en dat ik dat best wat minder als “maar gewoon” mag bestempelen. Ze heeft me bewuster gemaakt van alles dat er is.

Sacha Diepstraten

VA, SachaDiepstraten.nl

Wat het ‘in mijn spoor vallen’ me heeft gebracht? Sinds de retraite op Ibiza (en ik quote het lied ‘Brand new me’ van Alicia Keys, wat we veel draaiden):

I don’t need your opinion I’m not waiting for your okay I’ll never be perfect, but at least now I’m brave. Now my heart is open……. De theorie, achtergronden en aandacht voor ieders persoonlijke verhaal, heeft me bij de kern gebracht. De kern van “waarom?”, waarom doe ik wat ik doe en voor wie dan? De retraite met Leontine en nog 6 fantastische vrouwen, heeft me focus en richting gegeven bij alles wat ik doe. Ik kies nu de dingen, omdat IK dat wil!

Astrid Lemstra

Administratief medewerker & specialist hoogbegaafdheid

Typisch Leontine: Verdieping zonder drama

Het mag met meer gemak, je hoeft er niet zo lang alleen mee rond te lopen. Het mag zelfs, ja echt, met meer joy. Verdieping en groei hoeven niet samen te gaan met langdurig lijden en veel drama. De bevrijding van dat idee is wezenlijk. Samen is het ‘dragen’ en transformeren zoveel lichter; het ‘t niet alleen hóeven te doen, het besef dat je niet alleen bent met al dat jij beleeft. De verbinding die in die diepte ontstaat een groot cadeau. Ondanks álles dat je reeds geleerd hebt, je weet: ik hoef en wil de  de volgende stappen in mijn ontwikkeling niet alleen meer te zetten.

Je hebt nu wel bewezen dat je zelf je boontjes kunt doppen.

Dat je kunt volhouden, verdragen en verduren.   Maar hier komt het…

… het hóeft niet meer!

Het mag moeiteloos, het kán moeiteloos. Vanuit afstemming , in verbinding en fully aware. Join our tribe, word ook een Spoor-ganger!

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Welkom in het “Own Your Life” jaarprogramma!

Structuur en persoonlijke begeleiding

 • Start in November 2019,  12 maanden programma
 • We starten met een afstem-fase: focus, doelen en intentie voor jouw komende 12 maanden. een individuele intake die we later in kleine groep bespreken. Hierin richten jij en ik samen jouw focus en intentie voor het komende jaar. Hier start ook meteen de persoonlijke begeleiding, ik zal je  aangeven waar je je in eerste instantie op mag richten en welke elementen uit de Teaching Life Academy daarbij ondersteunend zijn.
 • Dan zijn er op gezette momenten diverse coachingsmomenten, zowel offline als online.
 •   Opleidingsweekend in Nederland en een retraite week op Ibiza.  In plenaire groep en intieme setting.
 • Naast de live momenten heb je toegang tot de Teaching Life Academy, de online leeromgeving waarin ALLES is verzameld dat ik de afgelopen 4 jaar heb gecreëerd aan online courses, programma’s en meer.

 • Ik draag het hele jaar ruimte voor jou (“I am holding space for you”) – zodat jij in jouw proces   kunt groeien. Jij reist een jaar met mij mee, maar ik ook met jou. Dat doe ik niet alleen tijdens   de contactmomenten, ook daarbuiten. Er zijn natuurlijk helder gekaderde contactmomenten.    De begrenzing daarvan heeft ook zin. Zowel voor jou (echt geloof me), als ook voor mij – en   daarmee voor het grotere geheel. Doordat ik oeverloos overal en nergens ben, ben ik vol   aandacht en intentie waar ik dien te zijn. Vol aanwezigheid en ruimte. Als het jouw tijd is, ben   je blij dat ik er 100% ben; dat geldt voor de anderen ook. Maar het is meer dan dat.    Energetisch draag ik jou – of je dat nou voelt of niet. Ook dus op momenten dat we elkaar niet   spreken of zien. We gaan de reis echt samen aan. Vaak zul je niet bewust weten dat ik je draag, maar doe ik het toch. Ik krijg regelmatig informatie binnen en kan dan ruimte voor je houden. In de diepte maakt dit alle verschil.

 • Daarnaast heb je 12 maanden lang toegang tot de geweldige online besloten  OYL Community, de ontmoetingsplek voor dagelijks contact: delen van je inzichten,    transformaties, uitdagingen en stellen van vragen en natuurlijk sister steun! Cheerleading   onderweg. Het zijn écht je Sisters daar die je back hebben. Dus yearround support van mij en gelijkgestemde Sisters.

 • Voor snel contact  met gelijkgestemden    heb je ook 12 maanden toegang tot de OYL-Whatsapp groep . Heel handig, vooral wanneer het nodig is of je uit je  velletje bast van trots omdat je net een major step hebt gemaakt.   Je hebt je sisters ‘onder de knop’.

Hoe ik werk

 Mijn manier van werken is een magische combinatie van een heleboel invloeden en achtergronden, en biedt een succesvolle formule die altijd werkt. Hoewel de PerfectOnvolmaakt® methode er aan ten grondslag ligt,   is mijn werk nooit hetzelfde. Omdat   ik werk met wat zich hier en nu aandient, in de context van wie ik tegenover me heb.  We werken op alle niveaus door elkaar: de denkwereld, ons innerlijk weten, onze gevoelswereld, ons lichaam als richtingaanwijzer, onze intuïtie en onze spirit en bedoeling. Ik zet mijn ruime vakkennis in (>16 jaar studie oa Human Resource, Psychosynthese en Spirituele Psychologie, systemisch werk, mindfulness, healing). In combinatie met mijn ruime levenservaring door pieken en dalen,   langs het randje van de dood en meer; maar bovenal zet ik mijn instrument als kanaal in voor   dat wat zich aandient en aandacht vraagt in het moment; iets wat altijd feilloos klopt en   universele thema’s raakt – waardoor het werkt voor jou als individu maar ook voor de groep   als geheel, en daarmee een bijdrage levert aan de evolutie van ons bewustzijn als vrouwen in   de wereld van vandaag.

Ik kies er bewust voor om te werken in verschillende settingen waardoor het jaar een   dynamisch geheel krijgt: online en offline, met mij en zonder mij, soms leer je in de besloten   setting van jouw huis, op andere momenten zijn we fysiek samen op een mooie locatie;   soms in Nederland, soms op Ibiza, soms een week, een weekend of een dag; in de vorm van   Live Classes met 1:1 Love Seat Coaching, opleiding weekenden en een retraite week. Het is    een mooie melange.

Bewust een jaarprogramma

Ik ga voor duurzaam resultaat voor mijn klanten.  Niet een weekend of  een week jou optillen naar een staat van bevrijding en bliss, en dan jou laten zitten met alles wat er daarna gebeurd als je weer terug bent in je dagelijkse leven en werk.   Want laten we eerlijk zijn, zo gebeurt het natuurlijk wel vaak.
‘Na bliss komt de afwas’, zeggen ze wel eens.  Dat betekent dat wanneer je nieuwe kanalen en mogelijkheden zich in jou openen, je enorm veel ruimte, vrijheid en een zalig blissful gevoel kan hebben.  Echter, je systeem moet er aan wennen en reageert erop. Dat noemen we de afwas. Het kan verwarrend zijn, wanneer je  er alleen mee bent en niet goed kan plaatsen wat er gebeurt en hoe je er van terug kan komen.

“Leontine onderscheid zich door ook ‘de afwas’ met je te doen”.
Suus Siroo, deelnemer retraite In Je Eigen Spoor 2018

Ik ben er om je te inspireren, uit te nodigen tot transformatie, deuren voor je te openen, je met andere ogen te laten kijken. Maar ik ben er ook voor jou om je te begeleiden op de spannende momenten, momenten van verwarring, de momenten waarop je eigen wilt terugkrabbelen. Want ontwikkelprocessen hebben veel momenten waarop jouw systeem jou even wil uittesten of je wel ECHT wilt. Dat uittesten heeft verschillende vormen, soms bijzonder lastig zelf te herkennen en definiëren. So, that’s my job. Ik draag je ruimte, want ik weet dat ik het beste voor jou zorg wanneer ik je op spannende momenten niet laat afhaken, maar je help om blokkades in jezelf te overwinnen. Dát geeft pas een goed gevoel!

Ik beloof wat ik kan waarmaken samen met jou.
En ik WEET dat dat alleen werkt vanuit een holistische aanpak.
Niet staat op zichzelf. Alles is verbonden. Dus daarom ook geen deel-oplossing, geen symptoombestrijding.
Geen grote belofte die niet werkelijk kan landen in jouw realiteit.

Meerdere manieren, technieken, achtergronden.
Online, offline en aligned.

Bewust een jaar, een hele ronde, alle seizoen bij langs .   Omdat ik 100% achter mijn resulaat (jouw win!) wil kunnen staan en iets wil bieden waarvan ik WEET dat het jou mijlen verder brengt:

In 1 minuut kan ik jou je huidige realiteit totaal anders laten ervaren.
In 1  uur met mij zal je blik wezenlijk laten verschuiven
In 1 week kun je  bij mij volledig in je spoor vallen.
Imagine… wat er in 1 jaar kan gebeuren!
In 1 jaar kan jouw leven  volledig zijn geshift in de richting die jij wenst, and way beyond your (and my) imagination.
WOW! Voel je de potentie?!

Modules & thema’s

Voor dit jaarprogramma heb ik bewust   geen  modules  geformuleerd, een volgorde waar we doorheen móeten.
> Basis onder deze keuze is dat dit echt (anders dan het jaarprogramma ‘The Feminine Leap’) JUIST gloreert wanner wel steeds opnieuw IN HET MOMENT kijken, ik afstem op jou, jij afstemt op je bedoeling en je situatie. Follow the flow. Alignment first. Er is niet een 7 stappenplan dat je moet doorwerken voor een vrij leven. Ieder heeft hier haar eigen elementen in nodig, en ook per persoon, zal het van moment tot moment verschillen.
> Iedere deelnemer start met een heldere intentie, focus en doelstelling. Meteen daar zal ik je individueel adviseren, wat van alles uit de Teaching Life Academy   goed bij jou zal passen OP DIT MOMENT.
> Er is super veel beschikbaar, maar hoe heerlijk dat je niets   moet!
>   Juist aangezien er zoveel is maakt dat individuele coaching van mij, gekoppeld aan verwijzing in de Academy   wijs is.
> En natuurlijk ligt altijd  de   PerfectOnvolmaakt® methode   als basis onder ons werk.

Wel zullen bepaalde thema’s veel besproken worden:

 • PerfectOnvolmaakt – power of Imperfection
 • Vrouwelijke kwaliteiten
 • Intuïtie en innerlijk weten
 • Thuiskomen in je lichaam. en het leren inzetten als instrument
 • Sensitiviteit
 • Spiritualiteit
 • Afstemming en alignment, verbonden zijn met een groter geheel
 •  Loslaten vs controle
 • Ombouwen van nare elementen uit je verleden naar bouwstenen voor de toekomst
 • In je Eigen Spoor komen
 • Omgaan met tegenslagen en steeds sneller ‘back on your feet’ komen
 • Creativiteit als middel om je binnenwereld te openen
 • Positieve verwachting, lichtwerken
 • Heling, diepgang zonder drama
 • Doorbreken van   generatie lange  patronen
 • Ontdekken wat ease & joy kan betekenen

In dit programma reizen we samen een jaar op,

ondersteunen we elkaar, delen we de high and low,

kunnen we kwetsbaar zijn, moedig en blij.

Ik leer je nieuwe kennis en inzichten, laat je thuiskomen in je eigen lichaam, activeer je intuïtie en geef je alle tools en backup die je

nodig hebt om te kunnen groeien en bloeien. Jij ervaart je hoe jij niet

zomaar een leven hoeft te leven, maar het jouwe! Stel je voor!

En dat met yearround support en inspiratie van mij en alle Sisters who

will have your back; alle 365 dagen van het jaar.

Jij inspireert mij elke keer nog meer om in mijn  spoor te vallen. Ik kan niet beschrijven hoe waardevol jouw  aanwezigheid in mijn leven het afgelopen jaar is geweest. Marloes Waal

Secretary , Tennet

Dit jaarprogramma nodigt je uit

Je voelt het verlangen om écht te leven; voorbij het overleven echt het leven willen beleven. Maar ook nog meer dan dat: niet zomaar een leven leven, maar jóuw unieke leven. Dienstbaar zijn aan jouw bedoeling, leven in het natuurlijke ritme dat past bij exact JOUW  unieke bestaan. Samenvallen met jezelf. Voelen dat binnen en buitenwereld meer en meer synchroon gaan lopen. Dat je steeds meer één en dezelfde persoon kan zijn (namelijk: jezelf), waar je je ook maar bevindt, en wat zich ook maar aandient. Steeds minder verschillende jasjes, maskers alleen nog maar gebruiken als ze functioneel voor jou zijn

Dit programma is niet voor iedereen

Het vraagt een bepaald niveau van reflecteren op jezelf. Het vraagt dat je met afstand kunt en wilt kijken naar jezelf. Dat je voorbij je veilige onveiligheid durft te bewegen. Dat je bereid bent je open te stellen voor de oneindige hoeveelheid mogelijkheden, liefde, overvloed, ease & joy die voor jou aanwezig is. Dat je bereid bent je inner work aan te gaan: ook al is het lastig, ook al is het doodeng, je weet dat je samen met mij en de Sisters die je back hebben bent, durft te stappen in de persoon waarvan je weet die je kunt zijn – misschien eigenlijk al bent.

Het is voor jou als je positief in het leven wilt staan, bereid bent je slachtoffer positie achter je te laten, en zin hebt om te leren van het leven. Omdat je voelt dat er zoveel mogelijk is als jij niet zomaar een leven leeft, maar het leven waarvoor jij bedoeld bent.

Het is voor jou als je niet alleen wilt snappen hoe iets zit, maar het ook wil doorvoelen, overzien, ervaren en embodyen. De wijsheid van je lichaam wil leren inzetten als ‘normaal’ zintuig; als ingang voor jouw intuïtie en innerlijk weten. Wanneer jij niet alleen wilt bedenken hoe je bepaalde situaties overleefd, maar wanneer jij wilt leven in jouw zone of brilliance.

Welke variant past bij jou?

Welke transformatie wil jij het komende jaar beleven en wat heb jij daar voor nodig?

‘Own Your Life’

 • Retraite week ‘In Jouw Eigen Spoor’ op Ibiza in najaar 2019.
 • Opleidingsweekend in Nederland (tenzij door de groep gewenst op Ibiza).
 • 4 x 1-op-1 Coaching door Leontine, in kleine groep
 • Year round Experience – 12 maanden van transformatie en support.
 • Holding Space – ik draag het hele jaar ruimte zodat jij in jouw proces kunt groeien. Persoonlijke aandacht en support én de kracht van echte sisterhood. Ik ben er voor je, net als je gelijkgestemde Sisters!
 • 12 maanden toegang tot alles in de Teaching Life Academy.
 • 12 maanden lang toegang tot de online besloten Community, voor contact met mij en je Sisters.
 • 12 maanden toegang tot de OYL Whatsapp groep voor snel contact met gelijkgestemden.
 • 75% korting & VIP treatment op events van Leontine in Nederland
 • Insiders korting % op vervolgtrajecten
 • Veel extra moois dat onderweg ontstaat – je mag er in delen. Mezelf kennende groeit alles, dus daar mag jij je vruchten van plukken.

Investering 

Gehele  Jaarprogramma   12 termijnen van

599.-

Of bespaar door in minder termijnen te betalen:

3 termijnen van  2230.-
1 termijn van 6999.-

Prijzen zijn inclusief gehele verzorging, locatie en overnachting, lesmateriaal tijdens de retraite-week, locatie, verzorging en lesmateriaal tijdens opleidingsweekend, alles in de TeachingLife Academy’s, 1:1 coachings en spontane extra’s, kortingscodes en support.
De prijs is  exclusief btw en transport retour Ibiza.

 

‘Own Your Life’ GOLD

 • Retraite week ‘In Jouw Eigen Spoor’ op Ibiza in najaar 2019.
 • Opleidingsweekend in Nederland (tenzij door de groep gewenst op Ibiza).
 • 4 x 1-op-1 Coaching door Leontine, in kleine groep
 • Yearround Experience – 12 maanden van transformatie en support.
 • Holding Space – ik draag het hele jaar ruimte zodat jij in jouw proces kunt groeien. Persoonlijke aandacht en support én de kracht van echte sisterhood. Ik ben er voor je, net als je gelijkgestemde Sisters!
 • 12 maanden toegang tot alles in de Teaching Life Academy.
 • 12 maanden lang toegang tot de online besloten Community, voor contact met mij en je Sisters.
 • 12 maanden toegang tot de OYL Whatsapp groep voor snel contact met gelijkgestemden.
 • 75% korting & VIP treatment op events van Leontine in Nederland
 • Insiders korting % op vervolgtrajecten
 • Veel extra moois dat onderweg ontstaat – je mag er in delen. Mezelf kennende groeit alles, dus daar mag jij je vruchten van plukken.
 • Alleen voor GOLD Memvers-
  1:1 VIP week op Ibiza met Leontine. Samen met mij een midweek in de bergen aan zee; gevoed door de kracht van Mama Ibiza. High end verzorging. Full focus voor jou en jouw wens/ stap/ project/ droom. Ruimte voor intensieve 1:1 coaching en ruimte om uit te werken wat er naar je toe komt (en geloof me, op dit eiland gaan alle kanalen open, ook bij jou, dus start creating space to own and embody it).  Nog   3 plekken   beschikbaar.

Investering 

Gehele  Jaarprogramma   12 termijnen van

699.-

Of bespaar door in minder termijnen te betalen:

3 termijnen van  2900.-
1 termijn van 8999.-

Prijzen zijn inclusief gehele verzorging, locatie en overnachting, lesmateriaal tijdens de retraite-week, locatie, verzorging en lesmateriaal tijdens opleidingsweekend, alles in de TeachingLife Academy’s, 1:1 coachings en spontane extra’s, kortingscodes en support.
De prijs is  exclusief btw en transport retour Ibiza.

Kies jij NU voor je toekomst?!

Omdat dit een high experience programma is, is de samenstelling van de groep wezenlijk.
Ben je geïnteresseerd? Resoneert het? Krijg je zin? Heb je nog vragen die je erover wilt stellen?
Neem dan contact op via de onderstaande knop voor een   Afstem-gesprek met Leontine.

Mijn doel is dat jij jouw beste jaar ooit krijgt!
Daartoe is het essentieel hoe de samenstelling van de groep is. 
En dat jij klaar bent voor de stappen die je in dit programma kunt zetten.  

Via een afstem-gesprek gaan we samen kijken of jij en jouw verlangens een match zijn met dit programma en met mijn manier van werken.   Kijk ook even helemaal onderaan bij de FAQ. En boek dan hier:

Hoe zou jij willen dat jouw leven er over 12 maanden vanaf vandaag uitziet?

 Wanneer je beseft dat je straks vruchten plukt van keuzes die je nú maakt, vraag je dan eens af: sta ik aan het roer van mijn eigen leven? Lijd ik mijn leven, of LEID ik mijn leven?

Wat jij NU kiest, geeft je in 12 maanden het resultaat dat je wenst. Of niet. Dat mag ook. Maar ik gun je een prachtig nieuw level van geluk.

Wow, dit is super gaaf! Maar het is niet brood-nodig…

Ik hoor je. Brandstof in een auto. Brood op de plank. Dát is pas nodig. Aan jezelf werken,   hoe verdien je dat nou terug? En je hebt toch al zoveel gedaan? Ik nodig je uit om je bewustzijn iets te verruimen en voorbij te gaan aan deze op de harde schijf gestampte  beperkende overtuigingen.   Wat mij betreft zijn we nooit uitgeleerd en is in jezelf investeren voor innerlijke groei een wezenlijk onderdeel van het leven. Net als brood en benzine.    Anders loop en rijd je wel rond, maar vaak behoorlijk naast je spoor. Dus als jij, net als ik, en heel veel andere vrouwen BEWUST  ruimte en PRIORITEIT geven aan jezelf en je ontwikkeling. Geloof me, dan zul je niet weten wat je ziet, merkt en aan resultaat mag terug ontvangen. Ik durf het te zeggen. Ik weet dat wat ik bied  kwaliteit is, en dieper gaat dan menig programma . Dat is geen grootspraak. Het is wat ik weet.

Je weet wel hoe het werkt, maar soms lukt het gewoon even niet

Je hebt al veel beleefd in je leven, heel wat bereikt en al aardig wat ontwikkeld in en aan jezelf. Je bent slim, sensitief, intuïtief en creatief. Al laat je nog niet altijd al je super-powers volledig toe. Je hebt je leven behoorlijk goed op de rit. Dromen die je vroeger had zijn uitgekomen en het werd wellicht nog wel mooier dan je had kunnen denken. Ook heb je ondertussen door dat het leven ondoorgrondelijk is. Dat het leven zich vaak aandient op manieren die je niet voorzag of hoopte. Er worden pijnlijke oude wonden aangeraakt, oude verhalen gaan ronddraaien in je hoofd, je lichaam spant aan en je trekt je terug naar een plek waar het veilig is voor jezelf. Gelukkig heb je je weg al gevonden, je weet hoe je er mee om kan gaan, waar je je kracht weer hervindt. Niemand kent jouw handleiding beter dan jijzelf. Je weet hoe het werkt, je kent jezelf behoorlijk goed. En toch trap je er elke keer weer in, oude patronen en oude verhalen in je hoofd, die je afleiden van hetgeen werkelijk belangrijk voor je is. Steeds opnieuw verlies je het heldere zicht van waaruit alles klopt en alles met alles verbonden is. En daarmee ook het vertrouwen en de vrijheid om het leven te be-leven. Maar nog te vaak verwordt leven tot overleven. En raak je daar je energie aan kwijt. Nog te vaak verlies je de innerlijke verbinding met je eigen bedoeling, jouw authentieke en unieke kracht. En dat is helemaal niet gek. Of raar. Of stom. Het is hoe het werkt. Dit is hoe het leven gaat. En ja, gelukkig kun je wel leren om meer en meer langdurig afgestemd te zijn op jouw essentie, aligned te zijn met een groter geheel. Niet even of af en toe. Maar in een continue flow en stroom waarop het leven zich in jouw natuurlijke ritme mag bewegen.

Je hebt hierin een keuze. Nu, op dit moment dat je dit weet.

Doorgaan zoals nu en  je keer op keer verliezen en weer terugvinden, meer energie kwijtraken onderweg dan je lief is of doorgroeien voorbij wat je nu denkt dat mogelijk is en echt op alle fronten in je eigen spoor vallen. Je bedoeling belichamen en volledig in je eigen potentieel gaan staan.

Laten we eerlijk zijn. Ontwikkelen is mooi, maar ook doodeng. Soms zo spannend dat je het toch maar niet doet als je alleen bent. Daarom wil ik er voor je zijn en een bedding van gelijkgestemde sisters bieden! Transformeren levert op, maar kost ook vaak (onnodig) veel energie, frustratie, tijd en onbedoelde schade, of dat nou is aan jezelf of je omgeving.  Dat is vooral wat ik je wil besparen, want het kán anders! Enerzijds kennen we onszelf beter dan wie dan ook. Tegelijkertijd kunnen we in spannende momenten juist niet helder zien. We raken vernauwd, raken gespannen en verliezen contact met ons innerlijk weten en het grotere zicht.

Daarom is het de beste investering in jezelf, een omgeving waarin je liefdevol maar ook eerlijk wordt gespiegeld. Recht in de ogen wordt aangekeken en wordt opgetild door het geheel.

Help mij de juiste variant te bepalen

Ja, ja ja ja jaaaah Ik raak enthousiast! Ja, ik wil mijn leven ownen! Ja, ik ga investeren in mijzelf, mijn leven en mijn toekomst! Ik weet alleen niet precies voor welke variant ik moet kiezen. No problem, laten we samen kijken welke elementen voor jou het meest wezenlijk zijn, welke verlangens en doelen je hebt voor komend jaar en hoe ik jou het beste kan helpen zodat dit jouw beste jaar ooit wordt! Merk je dat je twijfelt tussen het ‘Own Your Life’ programma en  het programma ‘The Feminine Leap’? Maak een afspraak en we kijken samen waar jij het meest klaar voor bent, en het meeste mee kunt bereiken in het komend jaar. Kijk ook even helemaal onderaan bij de FAQ.

Vragen & antwoorden

Ik weet niet of de VIP versie bij me past
Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. We kijken ook naar wat de meerwaarde van een VIP week bij mij op Ibiza jou als meerwaarde kan opleveren. Dan kun jij de afweging maken of je het de investering waard vindt.
Is dit voor ondernemers of particulieren?
Het is voor beiden. Dit programma is gericht op LEVEN in alle aspecten: als vrouw, als moeder, als partner, vriendin en professional. Een paar opmerkingen voor jou als je ondernemer bent:

 • Voor mij zijn persoonlijk LEVEN en ondernemerschap onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt zo goed en vrij ondernemen als je jezelf in je leven brengt. Grote ondernemersstappen vallen door de mand als je persoonlijk niet meegroeit. Dat vraagt het ook echt van je. Dus OWNEN van JOU LEVEN, is de basis. Daarzonder komt geen blijvend geluk en succes, vanuit ease & joy – voorbij je eigen verwachtingen.
 • Wanneer je een ondernemer bent die urgentie voelt, een groot vuur voelt branden van binnen om niet ooit maar NU je kwaliteiten manifest te maken in je (levens)werk – dan mag je ook even kijken bij The Feminine Leap’ – kans is groot dat je daar beter op je plek zult zijn.

Kan ik betalen in termijnen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Ik denk graag met je mee om het mogelijk te maken. De investering voor het ‘Own Your Life’ jaarprogramma in termijnen is € 599 per maand gedurende 12 maanden of 2300 in 3 termijnen. Zoals je ziet is een eenmalige betaling voordeliger, maar in sommige gevallen helpt het om toch in termijnen te kunnen betalen.

Wanneer je kiest voor de GOLD versie van Own Your Life’ (hiervan zijn slechts 3 plekken beschikbaar)  is je investering in termijnen is € 699 per maand gedurende 12 maanden of 2900 in 3 termijnen. Zoals je ziet is ook hier een eenmalige betaling voordeliger, maar in sommige gevallen helpt het om toch in termijnen te kunnen betalen.

Kan ik de kosten aftrekken?
Jazeker. Isn’t that great!

Als particulier kun je het noteren als opleidingskosten wanneer je belastingaangifte doet. Hierbij kun je ook reis- en verblijfkosten rekenen. Neem voor gedetailleerde informatie contact op met een boekhouder.

Als ondernemer is het nog aantrekkelijker:
1. Je kunt de opleidingskosten, reis & verblijfkosten als ook studiemateriaal zoals boeken etc. aftrekken van gemaakte kosten betreffende jaar waardoor de te betalen inkomstenbelasting (ZZP) of winstbelasting (B.V.) vermindert.
2. Je kunt de btw over het gehele jaar terugvragen. Kijk dus vooral naar de prijs exclusief btw.
3. Als BIJNA-ondernemer kun je ook je kosten aftrekken, die je helpen bij het kunnen gaan ondernemen.

Hier vind je meer informatie over aftrekken als zelfstandig ondernemer:
https://www.zzpservicedesk.nl/1046/zijn-studiekosten-aftrekbaar-voor-zzp.htm

 

LET OP:
ALS JE ONDERNEMER BENT, WIL JE MISSCHIEN OOK EVEN KIJKEN BIJ MIJN ANDERE JAARPROGRAMMA ‘THE FEMININE LEAP’. DE INVESTERING DAAR IS WELISWAAR IETS GROTER, MAAR HET PROGRAMMA HEEFT DE INSTEEK DAT JIJ NA EEN JAAR DEZE INVESTERING TERUG KAN VERDIENEN MET  JE EIGEN BEDRIJF.
JOUW SUCCES IS MIJN SUCCES.
DUS HET IS VOOR MIJ NET ZO BELANGRIJK DAT DIT SLAAGT ALS VOOR JOU!

Algemene Voorwaarden

Op deelname aan het programma zijn de Algemene Voorwaarden van LeontineBoxem van toepassing, je vindt ze hier.

Ik voel ergens wel een 'Ja', maar ik hoor ook allemaal 'nee-en' in mijn hoofd
Dat is ZO kloppend wanneer je op het punt staat wel of niet voor iets te kiezen dat mogelijkerwijs jouw leven enorm gaat transformeren. Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet bij je past of het moment voor jou niet past, het je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.
Ik weet niet of ik al 'klaar' ben voor zo'n grote stap...
Ik hoor je! Daar komen we alleen achter als we elkaar even spreken. Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet bij je past of het moment voor jou niet past, het je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.
Ik weet niet of dit programma mij wel genoeg uitdaging gaat bieden
Super dat je dat eerlijk durft te zeggen tegen jezelf. Je gaat voor positieve verwachtingen die je ECHT verder gaan helpen. Ik wil niets liever dan dat het ECHT matcht. Het kan zijn dat je al ver bent in de basis, en we het voor jou kunnen ‘up spicen’ en verdiepen. Ik kijk graag met je mee of en hoe. Mijn doel is dat jij een onvergetelijk jaar van magic gaat beleven, dus dit is een belangrijke check. Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet bij je past of het moment voor jou niet past, het je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.
Ik weet niet goed welk jaarprogramma het beste is voor mij
Ik denk graag met je mee. Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat een van de programma’s niet bij je past, je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.

Wat je ook kiest, kies vanuit alignment. Vanuit vertrouwen. Van binnenuit. Je bent most welcome. Als jezelf. Met jezelf. Alles erop en eraan. Jij mag nu voelen en kijken of het voor jou het verschil mag maken.

Wil je graag overleggen of het programma bij je past? Ik bel je graag! Boek een gratis     Afstem-gesprek  en we gaan samen kijken.

Liefs,

Pin It on Pinterest

Shares