Het was april 2015, mijn tweede keer randje dood na aanleiding van een  agressieve vorm van acute leukemie. Als je leven op het spel staat, zijn het je kinderen waarvoor je in leven wilt blijven. In die tijd gebeurde er iets, dat ik lange tijd niet hardop heb durven zeggen: er was een moment dat ik niet meer wist dat ik kinderen had. Het was in die tijd dat ik wist dat ik zou gaan overleven, niet voor mezelf of mijn kinderen. Maar omdat ik geroepen werd op mijn zielsmissie. Ik kreeg visioenen van een schare vrouwen die die klaar waren om te leren van de levenslessen die ik in deze tijd zelf mocht ontvangen. Ik zag een waarachtige verbinding van sisterhood waarin ruimte is voor de kracht van kwetsbaarheid, het ont-hullen van authenticiteit, aanraken van vrouwelijke kwaliteiten. Hoe gek het voor jou ook mag klinken, ik wist dat het waar was, want ik herkende de roep die ik als kind al vaak had gehoord, al had deze toen nog geen heldere vorm.

Sindsdien heeft alles in het teken gestaan van fysiek, emotioneel en mentaal te herstellen en wonden te helen, de beste mama ooit worden voor die drie prachtige kinderen. Maar ook van het gaan staan op mijn eigen tegel, vallen in mijn eigen spoor om volledig mijn leven en mijn God-given missie te ‘ownen’.

Fast forward naar september 2018 waar ik temidden van de magische natuur van Ibiza, mijn eerste retraite week ‘In Je Eigen Spoor’ opende en voor het eerst volledig mijn plek als teacher innam. Met heel mijn hart en ziel, met elke vezel in mijn lichaam. Volledig in afstemming mijn essentie en de missie waarvoor ik was geroepen daar op het randje van de dood. Het was magisch om daar te herkennen dat dit het moment was dat ik had voor-zien. Ik heb mezelf en het leven beloofd om nooit meer onder te doen voor de kwaliteit van werken wat daar gebeurde.

Dus hier ben ik.
Niets-verhullend.
Echt. Als mezelf.

Nu is het aan jou
Laat jezelf zien, met alles erop en eraan.
Neem hier en daar een risicootje, dat maakt het leven heel wat leuker.
Take ownership.
Laat je inspireren voor een PerfectOnvolmaakt® Leven.
Het mag zoveel mooier, makkelijker, echter en vreugdevoller.
Het hóeft geen struggle te zijn, echt niet.
Zoveel meer kloppend bij wie jij van nature bent!

Heb jij ook altijd al geweten dat je ‘bedoeld’ bent?

Dan vraag ik je: wat houdt je tegen?
Stel dat alles mogelijk zou zijn voor jou (wat overigens zo is).
Stel dat je geholpen wordt, het niet allemaal alleen hoeft te doen.
Stel dat je niet zelf hoeft te weten hoe het mag lukken.
Stel  je serieus eens voor dat álles er voor jou al voor jou  is, dat je het alleen moet leren toelaten?

Een echte ‘toelater’ worden vergt dat je openstelt, eerlijk gaat zijn.
Over wie je bent, en waar je naar verlangt.
Dat je stopt met kijken naar anderen, stopt met oordelen, stopt met denken in groter en kleiner, beter en slechter.
Het vraagt dat je  gaat  ‘staan’ zoals je bent: als mens, als vrouw.
Maak impact met jouw leven, hoe groot of klein dat ook is: precies zoals jij bedoeld bent.

Mijn naam is Leontine Boxem en ik begeleid vrouwen naar een plek in zichzelf waarin ze hun eigen ritme en eigen wijsheid mogen hervinden. Het is een nieuw soort empowerment: middels de kracht van kwetsbaarheid.

ALS JE EENMAAL HEBT ERVAREN HOE KRACHTIG JE WERKELIJK  BENT, HOE VEEL JE INNERLIJK WEET EN HOEVEEL ER  INEENS MOGELIJK IS GEWORDEN, DAN WIL JE NOOIT MEER ANDERS!

Ik daag je uit om te gaan staan. De wereld wacht op jou.

Het is tijd dat wij vrouwen gaan staan.
Niet stoer doen.
Niet overheersen.
Niet concurreren.
Niet manipuleren.
Maar gaan ‘staan’.
Rechtop. Zichtbaar. Voelbaar.
Niet groter, niet kleiner dan we zijn.
Maar precies zoals we zijn.

Nog veel te vaak zie ik dat de kwaliteiten van de vrouwen waarmee ik werk teveel verborgen zijn gebleven in de binnenwereld. Niet manifest gemaakt, wat er aan goud  besloten ligt in hen.  En helaas, aan  potentie hebben we niets als het niet tot leven gebracht  kan worden.  Zonder manifestatie en daadkracht, ook geen zingeving.
Dus neem de uitdaging van het Leven aan.

Own Your Life. Neem verantwoordelijkheid.
Zoek je eigen spoor. Kom uit de kast als jezelf.
Leef het leven zoals jij bedoeld bent.
Voor de volle 100%.

Doe het voor jezelf, voor onze dochters en zonen voor de wereld waarin we mogen leven.
Wees   je bewust van het ripple-effect, dat begint bij jou.
Bedenk met welke oude ballast jij wilt breken,  welk voorbeeld je  je kinderen wilt voorleven.
En besef je: als jij jezelf toestaat in jouw licht te stappen, geef je daarmee anderen toestemming hetzelfde te doen

Kortom, mijn OPROEP aan jou:

Leef niet zomaar een leven, maar jóuw leven!

Natuurlijk laat ik je graag zien   hoe   jij dit kunt doen.

START HIER

Liefs,

Shares

Pin It on Pinterest

Shares

Power of Imperfection

​​GRATIS

Online Summit