GRATIS Online Summit

Power of Imperfection

25 t/m 29 maart

5 dagen online summit | gratis deelname

5 interviews met krachtige vrouwelijke ondernemers met impact, die staan voor de kracht van kwetsbaarheid, menselijkheid en authenticiteit

Ja! ik neem graag GRATIS deel aan de online summit en ontvang per email 5 prachtige ontmoetingen in het licht van the Power of Imperfection; in zowel audio als video bestand.  Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in  het   Privacy statement.

Zes krachtige vrouwen over de Power of Imperfection

Ingvild Molenaar

Ingvild is een Movement en Yoga trainer die de wereld over reist om samen met haar partner mensen van over de hele wereld te trainen in fysieke en mentale veerkracht. Ingvild specialiseert zich op het gebied van Longevity, veerkrachten en (het omgaan met) inspiratie en gebruikt in haar coaching en training het lichaam als tool om jezelf beter te leren kennen. De trainingen die zij met haar partner samen geeft zijn een combinatie van (Yin)Yoga, Wim Hof Methode, Meditatie technieken, ademtechnieken, NLP en meer.

Marloes Halmans

Marloes Halmans is businesscoach en eigenaar van loopbaancoaching bureau The Happy at Work Agency. Als businesscoach helpt ze ondernemers om hun droombedrijf te bouwen en laten groeien. Ze werkt in een combinatie van business strategie en werken met de kracht van je intuïtie. Ze gelooft dat alignment vinden in het ondernemen, authentiek en integer business strategie toepassen en afgestemd blijven op wat de bedoeling is voor jou de weg is naar ondernemen in moeiteloosheid, flow en overvloed. Jouw droombedrijf bouwen, dat jouw droomleven mogelijk maakt, volgens jouw eigen definitie van succes. Dat is de missie van waaruit ze andere ondernemers helpt te groeien zodat zij met hun talenten en expertise een verschil maken in de wereld.

Dianne Meijer

Dianne is Spirit Business Coach, Ondernemer & Online (Influencer) Marketeer. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen Bewust  te maken van hun enorme innerlijke krachten die ze in hun leven hebben onderdrukt. Het licht in hun ogen te laten schijnen van geluk. Zodat ze door hun licht volledig te laten schijnen, het ook aan anderen door kunnen geven. En we samen deze wereld in LIEFDE naar de volgende dimensie helpen.

Patty Post

Patty is Astrologisch Coach en oprichter Stargazer Academy. Ze maakte een opvallende move van het bedrijfsleven naar haar eigen pad als astroloog en werd daar bijzonder succesvol in.   Ze werkt met een combinatie van ontwikkelingsgerichte astrologie, psychologie en moderne coachingstechnieken om jouw unieke potentieel te ontdekken én te ontketenen!

Femke Hertog

Femke is Creative Business Concept & Sales coach en bekend van haar FemkeFeeling. Ze helpt vrouwelijke onderneemsters bij het omzetten van hun missie naar een commercieel online & offline concept en leert ze hoe ze deze kunnen verkopen zonder zichzelf te verliezen. Femke biedt inspiratie, creativiteit en staat voor holistisch succes. Geen kant en klare copy paste methodes maar afgestemde adviezen gericht op Flow en Eigenheid.
Haar visie op het nieuwe ondernemen vanuit liefde en vertrouwen is gericht op langdurige samenwerkingen en klantenbinding. Aan de hand van haar FlowFormule geeft ze kaders zonder hokjes en is ze van mening dat ‘jezelf zijn in je business het lekkerste werkt’.

HOSTED BY…moi! Leontine Boxem

Ik ben een verbinder pur sang. Ik HOU ervan om mooie mensen met elkaar te verbinden, zie  natuurlijk lijntjes tussen mensen lopen. Ik hou ook ontzettend  van het delen van wat mooi, goed en waardevol is.

Ik kan niet wachten tot het zover is!

Ik weet dat het een pracht week wordt, vol mooie verhalen, inspiratie, tips, onthullingen en vooral heel veel ECHTHEID.
Als oprichter van PerfectOnvolmaakt® is mijn motto niet voor niets: ‘Wanneer onvolmaaktheid je grootste kracht mag zijn, kan niets je meer weerhouden.’ Omdat voor mij is gebleken dat zowel in mijn leven als in mijn onderneming geldt: kwetsbaar zijn is súper krachtig.

Ik gun jou dit kado vol energie, licht, zachte kracht en alignment! Het enige dat jij hoeft te doen is je aan te melden:

Schrijf je nu GRATIS in en ontvang 5 dagen lang inspiratie van 6 krachtige vrouwen over de kracht van kwetsbaarheid, aanraakbaarheid en echtheid.

Ja! ik neem graag GRATIS deel aan de online summit en ontvang per email 5 prachtige ontmoetingen in het licht van the Power of Imperfection; in zowel audio als video bestand.  Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in  het   Privacy statement.

Pin It on Pinterest

Shares