Take a step back, and feed your SOUL as a woman, a human-being and as a professional

Transformational deep dive experience op  Ibiza

Vorm: 1:1 VIP,   in een select VIP gezelschap of in grotere groep
Neem contact op voor data en mogelijkheden voor jou.

Ontdek het geheim van de Feminine Leap…

Breek door naar jouw next level in leven & leiderschap

…zodat jij kunt leven en leiden op jóuw voorwaarden

Niet op harde wil. Niet omdat anderen het willen. Maar zoals jij bedoeld bent. Zodat jij  succesvol en zinvol kunt bijdragen aan deze wereld, vanuit alignment en niet te vergeten, met ease & joy!

Join this unique retreat with Expert-teacher in Life & Female Leadership

Leontine Boxem

Life-Changing

Leontine heeft een uniek talent om iemands echtheid naar voren te halen, in no-time een interne blue-print te hebben van waar iemand zichzelf tegenhoudt en voor de gek houdt, liefdevol de vinger op de zere plek te leggen en  daarmee, iemand concreet te helpen uit oude cycli  te stappen en zo in no-time enorme blijvende transformaties mogelijk te maken.

Keynote Speaker (anoniem)

Jij bent de eerste die me ECHT ziet. Die zo door mijn facades en trucken heen prikt. Jij schuwt niet wat de meesten onaangeraakt laten. Je ziet mij als mens, niet mijn functie, aanzien of het voetstuk waarop ik wordt getild. Sterker nog, jij helpt me om te dealen met alles wat het in mijn binnenwereld oproept, dat mensen mij op een voetstuk plaatsen, me groter ma op me projecteren, in positieve en negatieve zin. Dankbaar dat er iemand is bij wie ik in  alle geborgenheid ruimte krijg om te zijn, om te onderzoeken en te leren op gebieden die ik zelf niet eens kan zien.

Leadership Businesscoach (anoniem)

Het kriebelt… het roept je… Je weet dat je nog meer kunt (en wilt) ‘kloppen. Je hebt wel een idee, een gevoel…. maar het is dood-eng om er echt ‘ja’ op te zeggen.

Ik hoor je. Geef me een week van je leven en ik beloof je: jij gaat er klaar voor zijn. Mentaal, emotioneel en spiritueel.

Stop overthinking.

Start listening to the voice within.

Het is tijd voor jouw Feminine Leap!

Take the leap, waag de sprong

Waag de sprong naar een leven waarin jij    vrij    kunt leven, volledig    in verbinding   bent met    je eigen spoor, een stevig    fundament   creëert in jezelf zodat je in de wereld vorm kunt geven aan jouw bedoeling. Waag de sprong. Naar een volledig tot je beschikking hebben van   jouw vrouwelijke oerkracht-potentieel, een aangescherpt weten,   feilloze  intuïtie; en de moeiteloosheid  van ‘inspired action’ omdat je afgestemd bent op een groter plan, vol creatie en draagkracht. Waag de sprong naar jouw leven zoals je bedóeld bent.

Waag de sprong om ook de diepte te omarmen;   daar waar het zeer doet, schuurt – hetgeen  je tegenhoudt.  Want precies daar zit ook wat je te brengen hebt in deze wereld. Leer om het geheel van wie je bent te omarmen; ontsluier je licht, je pracht, je goud en ontdek hoe je dat zonder gène of arrogantie (maar precies zoals het klopt) kunt neerzetten, er zichtbaar in kunt zijn. Ontdek hoe jij met jouw levenswerk, met jouw roeping  SUCCESVOL kunt ondernemen.  Zodat klanten jou weten te vinden, en jij vanuit RUST, ruimte en BEZIELING het werk kan doen waarvoor jij bedoeld bent  – en zo IMPACT  hebt, door wezenijk bij te dragen aan positieve transformaties van  de levens van anderen.   Laat jouw   Leven & Leiderschap   synchroon lopen.
Je ziet de essentie, de Ziel.

Doordat jij ziet wat nog niet bewust is, wordt het ook voor mij zichtbaar.

Ik vind het mooi om je live aanwezigheid te ervaren. Eline Ferweda

Intuitie Coach, Elineferweda.nl

Waar anderen al lang gestopt zouden zijn met luisteren en kijken, daar blijf jij bij   me.     Je helpt me daardoor  naar  om boven mezelf uit te stijgen, of anders gezegd, nog dieper te landen in wie ik werkelijk ben. 

Je laat me nergens mee wegkomen, heel waardevol. Sofie de Bije

Ondernemer, SoofsenCo.nl

Verwen jezelf

HIGH-END LOCATIE

De retraite vindt plaats op een prachtige unieke high-end locatie. In het rustige Noorden van het Magisch mooie eiland Ibiza, in de Balearen. We verblijven deze week in een omgebouwde locatie, aan de rand van het dorp San Miguel. Een mooie combinatie van authenticiteit en comfort. De locatie is exclusief voor onze groep. Met zwembad en Spa. Volledig verzorgd, met gezonde voeding. Temidden van olijfboomgaard, sinaasappel en citroenbomen en veel meer kleur. Hoewel dit keer een andere locatie wordt gebruikt als vorig jaar, zal onderstaande video van vorig jaar je wel een mooi beeld geven van het eiland…

WAT WIL JIJ?

Verlang jij er ook naar dat alles eindelijk voor jouw gaat ‘kloppen’?

 • Wil jij een einde maken aan het knagende gevoel dat er iets (net) niet klopt?
 • Wil je ontdekken waarom dingen je wel lukken, maar het je geen of niet genoeg voldoening geeft?
 • Wil je eindelijk luisteren naar die stem die al een tijd in jou roept en vraagt om verandering?
 • Wil je een stevige fundering aanleggen in jezelf waardoor je ook echt kunt realiseren wat er aan verandering nodig is/ op jouw wacht?
 • Wil je gevoed worden op mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau?
 • Wil je leren jouw (reeds aanwezige) feminine power te embodyen?
 • Wil je jouw intuïtie (nog meer)  leren herkennen en  inzetten?
 • Wil  je ontdekken wat het wérkelijk is dat jouw tegenhoudt?
 • Wil jij ontdekken wat  nodig is om jouw innerlijke vrijheid volledig te  verwelkomen?
 • Wil jij met een gevuld en vervuld na een week thuis komen met een glasheldere focus en een helder gevoel van richting?
 • Wil je niet alles alleen hoeven doen, ontdekken, zien en ontwikkelen?
 • Wil je de bijzonder ervaring van waarachtige sisterhood hebben? 
 • Wil jij echt gezien en gehoord worden en van daaruit mega-sprongen maken in jouw ontwikkeling als mens, vrouw en professional?
 • Wil jij, kortom, jouw Leven & Leiderschap op een vrouwelijke en krachtige wijze laten groeien op een manier waarvan je nu nog niet voor mogelijk houdt dat het bestaat? 

DAN IS DIT RETREAT VOOR JOU GEMAAKT

Neem contact op voor een telefonische intake waarin we samen kijken  of jij, ik en de retreat een super-match zijn! Stuur me een mail (leontine@leontineboxem.nl) met: korte motivatie, je email en je mobiele telefoonnummer. Ik neem contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak.  

Mijn naam is   Leontine Boxem. Ik heb het Leven leren leven op mijn eigen wijze. Ik ben moeder van 3, overleefde op wonderbaarlijke wijze drie jaren van acute leukemie en afstoting van bijbehorende stamceltransplantatie. Ik ben liefdevol gescheiden  van de vader van mijn kinderen en woon ondertussen voor onbepaalde tijd samen met ze op het prachtige eiland Ibiza, in het Noorden waar de energie hoog is, de bergen en zee elke dag naar me glimlachen. As you imagine, ik weet wel het een en ander van Feminine Leaps af.   Ik leef wat ik anderen teach. Van gespannen perfectionist, heb ik me ontwikkeld tot een vrouw die van binnenuit leeft en creëert vanuit ease & joy. Van zorgen en veel denken naar afgestemd leven en vanuit vertrouwen, intuïtie en alignment. En precies dát, gun ik jou ook! Want nooit eerder had ik zo makkelijk beschikking over zoveel kennis, wijsheid, inzicht, kunde en verbinding. Nooit eerder was er zo makkelijk flow en  nooit eerder was mijn kracht zo zacht en krachtig.

oook professioneel heb ik zelf meerdere Feminine leaps gemaakt

✓   Expert- Teacher in Life & Leadership   voor  vrouwen die willen leven en leiden vanuit bedoeling, alignment en ease & joy.  Feminine Leap expert. ✓ Leadership coach:  het geheim van leiders, influencers en visionairs (1:1 VIP, discreet en high impact) ✓ Auteur ✓  Healer & Intuitive lightworker ✓ Oprichter   PerfectOnvolmaakt®  en de   HeartJournal®   Movement, host van de   LeontineBoxem Podcast ✓ Leerde   ruim 4.000 vrouwen leerde Heart-Journalen   ✓ Opgeleid in o.a. Human Resource Management, Psychosynthese en Spirituele Psychologie ✓ Werkervaring in onderwijs, zakelijke dienstverlening en bij de overheid. ✓ Ondernemer sinds 2008, in  meerdere ondernemingen. ✓ Sindsdien gewerkt met 4.500+ vrouwen.

Is dit voor jou?

Vorm & Data

Vorm: jouw Feminine Leap R ETREAT   kan variëren      van 1:1 VIP,   in een select VIP gezelschap of in grotere groep.
Op verschillende momenten in het jaar vinden retreats plaats, van groot tot klein.
Neem contact op voor data en mogelijkheden voor jou.
JA, IK WEET DAT DAT EEN SPANNENDE STAP IS, maar als je ‘m niet zet dan kom je ook niet vooruit 🙂

Let’s connect

Neem contact op voor een telefonische afspraak waarin we samen kijken  waar je bent in leven en/of leiderschap, waar je naar verlangt, waar je last van hebt, wat je wilt bereiken, en of en hoe daarbij mijn werk jou enomr vooruit kan helpen.

Ik ga alleen voor een super-match!
Meaning: jij bent klaar voor je LEAP, je bent bereid daarvoor naar binnen te keren, jezelf eerlijk aan te kijken en dappere stappen te zetten; je kan niet wachten tot je jouw next level in geluk en succes te pakken hebt!
Ik sense dat ik de juiste ben voor jouw vraag.

HOE?
Stuur me een mail (leontine@leontineboxem.nl) met: korte motivatie, je email en je mobiele telefoonnummer.
Ik neem contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak.

****WE HELPEN WAAR NODIG*****
Niet iedereen is gewend om alleen te reizen, naar het buitenland te reizen. We hebben ervaring en helpen je graag mee te denken en de boel in orde te maken. Sommige deelnemers vinden het fijn om samen te vliegen en/of rijden. Met liefde koppelen we jullie aan elkaar voor vertrek. 

 

We gaan ondanks het diepgaande werk wat we doen, voor ease & joy.

Ik kon vooraf niet vermoeden wat voor een innerlijke transformatie de retraite naar Ibiza bij mij teweeg zou brengen. Van grijs muisje naar een kleurrijke zelfstandige ondernemer. In heel mijn denken en doen is verandering gekomen. En als je eenmaal hebt leren lopen, is kruipen onmogelijk. Ik ben zo dankbaar voor wat ik nu weet en leer, elke dag weer. De radartjes die toen subtiel aangeraakt werden hebben mijn interne motor flink in gang gezet. 

Bepaal zelf hoe je jou leven er uit wilt laten zien, jij staat aan het roer. De sleutel tot verandering van de wereld om je heen. Dit gun ik iedereen!

Suus Siroo-Huijben

Kindercoach & Illustrator, CoachopStelten.nl

Met andere prachtige vrouwen delen en elkaar onder de waterlijn ontmoeten heeft mij doen realiseren dat alle potentie al in mij zit. Het is écht heel dichtbij!

Ik durf nu mijn eigen licht en mijn kracht in te zetten en weten dat wat ik doe klopt voor mij. Wat de ander ziet als ik doe wat ik doe is minder relevant, want nu dans ik het leven in mijn eigen ritme. Marcella Hartjes

Coach, Hartvooruit.nu

Ik heb het gevoel gekregen dat ik mezelf niet hoef te verstoppen en gewoon even mag zijn.

En er is daarna zoveel meer rust  gekomen. Zo fijn! Sanne van Loon

In de afgelopen maanden heb ik gemerkt dat ik meer vanuit mijn ‘gut’ leef. Dat deed ik al, maar ik vind het niet meer vreemd. Ik ben me bewust geworden dat mijn intuïtie vlijmscherp is. Op Ibiza heeft Leontine me laten zien dat dit mijn gift is en dat ik dat best wat minder als “maar gewoon” mag bestempelen. Ze heeft me bewuster gemaakt van alles dat er is.

Sacha Diepstraten

VA, SachaDiepstraten.nl

Wat het ‘in mijn spoor vallen’ me heeft gebracht? Sinds de retraite op Ibiza (en ik quote het lied ‘Brand new me’ van Alicia Keys, wat we veel draaiden):

I don’t need your opinion
I’m not waiting for your okay
I’ll never be perfect, but at least now I’m brave.
Now my heart is open…….

De theorie, achtergronden en aandacht voor ieders persoonlijke verhaal, heeft me bij de kern gebracht. De kern van “waarom?”, waarom doe ik wat ik doe en voor wie dan?

De retraite met Leontine en nog 6 fantastische vrouwen, heeft me focus en richting gegeven bij alles wat ik doe.

Ik kies nu de dingen, omdat IK dat wil!

Astrid Lemstra

Administratief medewerker & specialist hoogbegaafdheid

Voor wie & Waartoe?

Het is voor jou als je volledig resoneert met dit aanbod. Het maakt niet uit waarom het resoneert, of wat er resoneert. Trust your vibes. Als het resoneert is het voor jou en zijn de wegen tot je beschikking. Het is voor jou als jij voelt ‘Ja, ik wil en  ga investeren in mijzelf.’  Ik ga investeren in mijn zelfvertrouwen, in mijn zicht, in mijn reflectie vermogen. In het openen van meer kanalen, in het meer intuïtief kunnen leven en werken, meer in verbinding te kunnen zijn met jezelf en de ander, dat je meer kunt gaan leven vanuit een open hart. En vooral,   dat je meer kunt gaan kloppen met wie je werkelijk bent.   Want dan is het leven zoveel aangenamer, dan is het zoveel meer dan zwoegen van het ene naar het andere punt,   zoveel meer dan over-leven. Life is supposed to be joyful. Niet dat er nooit iets gebeurt in je leven, maar   dat je zo’n ontspanning kan gaan voelen in je basis, dat je vertrouwen kan krijgen in  jezelf, dat je het leven aankan – hoe het zich ook aandient.  Dat, dat is echt een enorme rijkdom, als dát je basis is, dan is het leven werkelijk voor ease (het stroomt moeiteloos) en joy (diepe ervaring van het leven dat door je heen stroomt). Dit is niet voor beginners. Het is niet een week om jou over te halen dat je zou kunnen gaan ontwikkelen. Het is een week voor vrouwen die zeggen: hier ben ik, met al mijn angsten en tekortkomingen, met al mijn dromen, met al mijn ervaring. Hier ben ik,  I am ready to open up. Hoewel ik niet weet wat er gaat gebeuren, ik ben klaar voor mijn sprong in het diepe. Omdat ik VOEL dat er iets op mij wacht. Iets, dat mij nog meer in alignment brengt met wie ik ben en wat ik mag doen. Het is voor jou als je al aanstaat maar nog meer synchroon wilt zijn, dat jouw binnen en buitenkant nog meer gaan kloppen, dat je nog meer in je spoortje mag vallen. Dat jij kan zijn en doen in de buitenwereld wie je werkelijk bent. Dat je bereid bent en open genoeg bent, en er klaar voor bent om een spiegel voorgehouden gekregen te worden. Ik ben je spiegel. Liefdevol en helder. Scherp en zacht. Iets wat extreem waardevol is, vooral als je dat niet veel in je omgeving ervaart. Of omdat je zo succesvol bent dat iedereen met je mee klapt. Omdat je al zoveel ontwikkelt bent, maar je omgeving dat niet echt voor je kan betekenen.   Het is zo waardevol om liefdevolle heldere spiegeling te krijgen.

Oprecht. Helder. Liefdevol.

Dat  is mijn kwaliteit. En ik klop nog meer in Ibiza. Ik ben er niet voor niets gaan wonen. De magische en super krachtige vrouwelijke energie die daar in de lucht hangt en door mij heen stroomt als ik teach is mega waardevol. Dus hier is je kans. Het is Leontine die aanstaat, en dan in het kwadraat. 🙂

Resultaat

Tuurlijk wil je weten wat het je oplevert, het is een investering met een stevig prijskaartje. De ellende bij een retraite als dit, dat je dat nu nog niet kan vastleggen, niet een vaste resultaat garantie kan geven. Wat het je oplevert? Wat het waard is?  Ik weet het al, jij weet het zodra we een paar uur op weg zijn op dag 1. Waar het exact over zal gaan? Over jou, jouw bedoeling, hoe jij nog meer jouw unieke leven en missie kunt ownen. Hoe jij nog meer mag kloppen, waar het hapert en hoe jij dat in jezelf kunt bevrijden. Hoe dat er  uit gaat zien ontvouwt zich vanzelf. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, waarschijnlijk is er nu al iets in beweging gekomen. En dan komt dag 1, en 2 en 3 en 4, en 5. Dat is heel, heel veel tijd om te laten ontvouwen wat zich aandient, om te onderzoeken, los te laten, te transformeren en het nieuwe te verwelkomen. Wat ik je ter geruststelling kan meegeven is dit: ik heb veel ervaring, en nog nooit, echt nog nooit heeft mijn methode niet   gewerkt. De resultaten zijn altijd groter, dieper en sterker dan we kon bedenken.

Note:

Dit is de Feminine Leap Retreat. Het is niet het Feminine Leap jaarprogramma. Wel is er een mogelijkheid om na deelname aan de Feminine Leap Retreat een overgang te maken naar het jaarprogramma, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de investering die je dan reeds hebt gedaan. Voor vragen kun je natuurlijk contact opnemen en samen kijken we wat voor jou passend mag zijn: leontine@leontineboxem.nl

Voel jij jouw momentum? Mag ik jou verwelkomen?

Neem contact op voor een telefonische intake waarin we samen kijken  of jij, ik en de retreat een super-match zijn!  Stuur me een mail (leontine@leontineboxem.nl) met: korte motivatie, je email en je mobiele telefoonnummer. Ik neem contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak.

Pin It on Pinterest

Shares