We starten in September 2019 met het jaarprogramma

I see your essence & help you to successfully manifest your Life’s calling.

Leontine Boxem

Teacher in Life & Business Mentor

BEZIELD & SUCCESVOL ONDERNEMEN MET JOUW LEVENSWERK

Jaarprogramma ‘The Feminine Leap’

Wil jij meer in contact zijn met je essentie én tegelijkertijd een succesvolle en winstgevende business hebben? Een business waarin klanten naar jou toe komen omdat jij als mens ‘klopt’ met het werk dat je doet? Omdat jouw leven & leiderschap synchroon lopen?

Stop met zoeken!
Ik ben hier voor jou.

 // Jij:    Sensitief, slim, energetisch licht, passievol met ondernemersgeest.
✨//  Ik:      I see your essence & help you  to  manifest  your Life’s Calling.

✨✨Een gouden combinatie!

Verander jouw  Life’s Calling van een vaag gevoel,
in helder succes!

Ontdek samen met mij, hoe jij met jouw levenswerk, met jouw roeping  SUCCESVOL kunt ondernemen.  Zodat klanten jou weten te vinden, en jij vanuit RUST en ruimte het werk kan doen waarvoor jij bedoeld bent  – en zo IMPACT  hebt, door wezenijk bij te dragen aan positieve transformaties van  de levens van anderen.

Leontine heeft een uniek talent om iemands echtheid naar voren te halen, in no-time een interne blue-print te hebben van waar iemand zichzelf tegenhoudt en voor de gek houdt, liefdevol de vinger op de zere plek te leggen en  daarmee, iemand concreet te helpen uit oude cycli  te stappen en zo in no-time enorme blijvende transformaties mogelijk te maken.

Healer (anoniem, high-end)

Ook voor jou is het mogelijk om bezield én succesvol te ondernemen met jouw levenswerk – en het ligt dichterbij dan je kunt bedenken!

Dat is wat de vrouwen in mijn   jaarprogramma ‘The Femine Leap’ ervaren….   nadát  ze de sprong hebben gewaagd:
Omdat ze geroepen worden.
Zonder dat hun hoofd zekerheid heeft van wat er precies is na de sprong.
Maar met een intuïtief weten: dit klopt.

Sister,  your time is NOW.

de wereld wacht op jóuw Feminine Leap

{{ maar jijzelf misschien nog wel het meest }}

Je ziet de essentie, de Ziel.

Doordat jij ziet wat nog niet bewust is, wordt het ook voor mij zichtbaar.

Ik vind het mooi om je live aanwezigheid te ervaren. Eline Ferwerda

Intuitie Coach, Elineferwerda.nl

Waar anderen al lang gestopt zouden zijn met luisteren en kijken, daar blijf jij bij   me.   Je laat me nergens mee wegkomen, je prikt door al mijn facades heen, zó waardevol!
Daardoor help je me om boven mezelf uit te stijgen, om nog dieper te landen in wie ik werkelijk ben. 
Sofie Debije

Ondernemer, SoofsenCo.nl

PAS Als jouw ‘calling’ focus en fundament krijgt, kun je er succesvol mee worden

Ik zeg je, álles begint met jouw innerlijke fundament.   Al het andere heeft geen zin als jouw innerlijk fundament ontbreekt. Het is als dweilen met de kraan open, omdat je geen groter zicht hebt op wat de kraan is en wat het water op de grond.    Zonder Eigen Spoor is alles lastiger, en vooral: je komt niet echt vooruit. Zonder Eigen Spoor, is alsof je op een rotonde rijdt en niet weet welke afslag je moet nemen; alsof je onder een douche van mogelijkheden staat, maar geen enkele straal echt kunt uitwerken. Zonder Eigen Spoor mis je bovendien de écht vervulling, zingeving. Want je leeft en werkt niet vanuit jouw kern, maar vanuit wat er om je heen is. De bedoeling, de calling die in jouw leeft is de bron van die echte vervulling. Dus zo lang je die niet eert, zal werkelijke vervulling uitblijven.

Stap 1 van alles is dus om ruimte te creëren waarin jij jouw innerlijk fundament vindt en van binnen en buiten leert kennen.   Want daarna is alles makkelijker, helderder en leuker 🙂

Daar help ik je met liefde mee. Mijn eigen roeping kreeg focus toen ik zo ziek was (en het er écht op aan kwam): andere vrouwen helpen het licht en fundament in zichzelf te vinden en dit vanuit eigenheid te openbaren.

So, lieve  vrouw….. it is time to    work YOUR MAGIC!

We are Sisters on a Mission

We willen niet alleen succesvol zijn in  wat we het liefste doen,   impact creëren vanuit onze eigenheid.
We willen vooral het gevoel dat  alles ‘klopt’ en   synchroon loopt.

We willen onze calling beantwoorden, met impact, maar niet meer vanuit hard werken.
We kiezen bewust  voor ease, joy & alignment.
Omdat daarmee ons ‘goud’ in no-time manifest wordt.

Het goede nieuws: jij hoeft het niet alleen te doen!

Godzijdank hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden! Ik heb ook niet alles alleen uitgevonden. Ik heb me altijd omringt met leraren en de beste van de beste coaches. Omdat ik nou eenmaal de beste van de beste wilde om me heen. Om me te upliften, om te maximaal te kunnen groeien. Om me te leiden naar  ver voorbij waar ik dacht dat ik kon komen.

Ik voel me gezegend dat ik kan zeggen dat ik nu zelf een leraar en mentor voor andere vrouwen mag zijn.
En dat ik er bijzonder goed in ben. 
Ja, je leest het goed. Ik OWN  het! En het is heerlijk, kan ik je zeggen.
Ik wens het jou ook toe.  Als ik het kan, kan jij het ook.   Zeker als je de juiste support  voor jezelf organiseert!

Hoe ik zelf mijn vage gevoel van ‘bedoeld zijn’ helder & manifest heb gemaakt:

Het was april 2015, mijn tweede keer randje dood na aanleiding van een  agressieve vorm van acute leukemie. Als je leven op het spel staat, zijn het je kinderen waarvoor je in leven wilt blijven. In die tijd gebeurde er iets, dat ik lange tijd niet hardop heb durven zeggen: er was een moment dat ik niet meer wist dat ik kinderen had. Het was in die tijd dat ik wist dat ik zou gaan overleven, niet voor mezelf of mijn kinderen. Maar omdat ik geroepen werd op mijn zielsmissie.   Ik kreeg visioenen van een schare vrouwen die  klaar waren om te leren van de levenslessen die ik in deze tijd zelf mocht ontvangen. Ik zag een waarachtige verbinding van sisterhood waarin ruimte is voor de  kracht van kwetsbaarheid, het ont-hullen van authenticiteit, aanraken van vrouwelijke kwaliteiten. Hoe gek het voor jou ook mag klinken, ik wist dat het waar was, want ik herkende de roep die ik als kind al vaak had gehoord, al had deze toen nog geen heldere vorm.     

Sindsdien heeft alles in het teken gestaan van fysiek, emotioneel en mentaal te herstellen en wonden te helen, de beste mama ooit worden voor die drie prachtige kinderen. Maar ook het trouw zijn aan die zielsmissie, die calling die ik zo sterk hoorde.    Door   volledig in mijn eigen spoor te vallen, mijn levensloop te    ‘ownen’ (ja zeggen tegen mijn pad);    door mijn calling te aanvaarden (mijn plek als Life Teacher in te nemen) en    mijn ‘bedrijfje’ te ontwikkelen tot een succesvolle onderneming waarbij ik zowel mijn klanten als mezelf kan bieden wat ze verdienen.

Ondertussen:

  • Heb ik met duizenden vrouwen gewerkt en onnoemelijk veel mooie transformaties mogen begeleiden.
  • Ga ik een tijd met mijn kinderen op Ibiza wonen, omdat ik ‘geroepen’ werd (en ik luisterde).
  • Heb ik mijn Levenswerk gevonden.
  • Is zonder enige uitzondering elke interventie magisch en diep transformerendNiet omdat ik nou zo geweldig ben. Maar omdat ik aligned ben met hoe ik bedoeld ben, hoe ik klop. Ik kan instrument zijn van een groter plan. Dat geeft messcherpe focus, je weet wat wel en niet past.Bovendien, afgestemd op het Grotere Plan, betekent ook hulp krijgen van de Bron zelf. Iets wat magisch is om steeds weer te mogen ervaren.

OOPS… op de rest moet je even wachten…

Momenteel wordt deze site aangepast, omdat we een vernieuwd ontwerp maken van het jaarprogramma ‘The Feminine Leap’.
Vernieuwd, verfijnd, beter afgestemd, op jou en op mij.

Tot snel!
Check je email voor updates! (  Ik ontvang je nog geen emails)

Als je eerder met me in gesprek wilt over (mogelijke) deelname: laten we bellen!

Liefs, Leontine

Pin It on Pinterest

Shares