Jouw Leven & Leiderschap synchroon

 // Jij:    Sensitief, slim, energetisch licht, passievol met ondernemersgeest.

✨//  Ik:     I see your essence & help you to   manifest  your Life’s Calling.

✨✨Een gouden combinatie!

Waag de sprong

Waag de sprong naar een leven waarin jij vrij kunt leven, volledig in verbinding bent met je eigen spoor, een stevig fundament creëert in jezelf zodat je in de wereld vorm kunt geven aan jouw bedoeling.

Waag de sprong. Naar een volledig tot je beschikking hebben van jouw vrouwelijke oerkracht-potentieel, een aangescherpt weten,   feilloze  intuïtie; en de moeiteloosheid  van ‘inspired action’ omdat je afgestemd bent op een groter plan, vol creatie en draagkracht.

Waag de sprong naar jouw leven zoals je bedóeld bent.

Waag de sprong om ook de diepte te omarmen; daar waar het zeer doet, schuurt – hetgeen  je tegenhoudt.  Want precies daar zit ook wat je te brengen hebt in deze wereld. Leer om het geheel van wie je bent te omarmen; ontsluier je licht, je pracht, je goud en ontdek hoe je dat zonder gène of arrogantie (maar precies zoals het klopt) kunt neerzetten, er zichtbaar in kunt zijn.

Ontdek hoe jij met jouw levenswerk, met jouw roeping  SUCCESVOL kunt ondernemen.  Zodat klanten jou weten te vinden, en jij vanuit RUST, ruimte en BEZIELING het werk kan doen waarvoor jij bedoeld bent  – en zo IMPACT  hebt, door wezenijk bij te dragen aan positieve transformaties van  de levens van anderen.   Laat jouw Leven & Leiderschap synchroon lopen.

Gun jezelf een jaar waarin je gedragen wordt, gezien en gehoord word. Waarin er ruimte gehouden wordt voor jouw transformatie, door mij en door je ‘Sisters on a Mission’. En  die Sisters zul je nodig hebben, want als vrouw met passie die bereid is een  moedig pad te bewandelen, kom je heel wat tegen in een wereld die dat niet altijd omarmt. Maar je voelt dat het de moeite waard is, en daarin wordt je gedragen, ben je niet alleen.

Leontine heeft een uniek talent om iemands echtheid naar voren te halen, in no-time een interne blue-print te hebben van waar iemand zichzelf tegenhoudt en voor de gek houdt, liefdevol de vinger op de zere plek te leggen en  daarmee, iemand concreet te helpen uit oude cycli  te stappen en zo in no-time enorme blijvende transformaties mogelijk te maken.

Healer (anoniem, high-end)

Verander jouw  Life’s Calling van een vaag gevoel

in helder succes!

Wat je aan mij hebt, is dat ik je zie in je licht, in je potentie, in hoe je ‘gewired’ bent, wat je gewoon bent,  wat je tegen houdt en waar je kansen liggen. En dat ik je niet alleen laat als het lastig wordt. Ik houd ruimte voor jou met alles wie je bent en wie je kunt worden. Ik ben een liefdevolle cactus. Ik spiegel je precies dat ene zere plekje, omdat juist daar de groei en transformatiekracht ligt. Dat vraag t van jou bereidheid, openheid, de moed om ja te zeggen zonder dat je  garanties hebt, zonder dat je weet hoe het er daarna uitziet. Maar dat je vóelt, ik word dáár geroepen.

Ook voor jou is het mogelijk om bezield én succesvol te ondernemen met jouw levenswerk – en het ligt dichterbij dan je kunt bedenken!

Dat is wat de vrouwen in mijn   jaarprogramma ‘The Femine Leap’ ervaren….   nadát  ze de sprong hebben gewaagd:
Omdat ze geroepen worden.
Zonder dat hun hoofd zekerheid heeft van wat er precies is na de sprong.
Maar met een intuïtief weten: dit klopt.

Sister,  your time is NOW.

De wereldwacht op jóuw Feminine Leap

{{ maar jijzelf misschien nog wel het meest }}

Start jaarprogramma ‘The Feminine Leap’:
Eind september 2019 met individuele focus-sessie   & 5 t/12 oktober 2019  gezamenlijk me de retraite op Ibiza.

Je ziet de essentie, de Ziel.

Doordat jij ziet wat nog niet bewust is, wordt het ook voor mij zichtbaar.

Ik vind het mooi om je live aanwezigheid te ervaren. Eline Ferwerda

Intuitie Coach, Elineferwerda.nl

Waar anderen al lang gestopt zouden zijn met luisteren en kijken, daar blijf jij bij   me.   Je laat me nergens mee wegkomen, je prikt door al mijn facades heen, zó waardevol!
Daardoor help je me om boven mezelf uit te stijgen, om nog dieper te landen in wie ik werkelijk ben. 
Sofie Debije

Ondernemer, SoofsenCo.nl

PAS Als jouw ‘calling’ focus en fundament krijgt, kun je er succesvol mee worden

Ik zeg je, álles begint met jouw innerlijke fundament.   Al het andere heeft geen zin als jouw innerlijk fundament ontbreekt. Het is als dweilen met de kraan open, omdat je geen groter zicht hebt op wat de kraan is en wat het water op de grond.    Zonder Eigen Spoor is alles lastiger, en vooral: je komt niet echt vooruit. Zonder Eigen Spoor, is alsof je op een rotonde rijdt en niet weet welke afslag je moet nemen; alsof je onder een douche van mogelijkheden staat, maar geen enkele straal echt kunt uitwerken. Zonder Eigen Spoor mis je bovendien de écht vervulling, zingeving. Want je leeft en werkt niet vanuit jouw kern, maar vanuit wat er om je heen is. De bedoeling, de calling die in jouw leeft is de bron van die echte vervulling. Dus zo lang je die niet eert, zal werkelijke vervulling uitblijven.

Stap 1 van alles is dus om ruimte te creëren waarin jij jouw innerlijk fundament vindt en van binnen en buiten leert kennen.   Want daarna is alles makkelijker, helderder en leuker 🙂

Daar help ik je met liefde mee. Mijn eigen roeping kreeg focus toen ik zo ziek was (en het er écht op aan kwam): andere vrouwen helpen het licht en fundament in zichzelf te vinden en dit vanuit eigenheid te openbaren.

So, lieve  vrouw….. it is time to    work YOUR MAGIC!

We are Sisters on a Mission

We willen niet alleen succesvol zijn in  wat we het liefste doen,   impact creëren vanuit onze eigenheid.
We willen vooral het gevoel dat  alles ‘klopt’ en   synchroon loopt.

We willen onze calling beantwoorden, met impact, maar niet meer vanuit hard werken.
We kiezen bewust  voor ease, joy & alignment.
Omdat daarmee ons ‘goud’ in no-time manifest wordt.

Het goede nieuws: jij hoeft het niet alleen te doen!

Godzijdank hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden! Ik heb ook niet alles alleen uitgevonden. Ik heb me altijd omringt met leraren en de beste van de beste coaches. Omdat ik nou eenmaal de beste van de beste wilde om me heen. Om me te upliften, om te maximaal te kunnen groeien. Om me te leiden naar  ver voorbij waar ik dacht dat ik kon komen.

Ik voel me gezegend dat ik kan zeggen dat ik nu zelf een leraar en mentor voor andere vrouwen mag zijn.
En dat ik er bijzonder goed in ben. 
Ja, je leest het goed. Ik OWN  het! En het is heerlijk, kan ik je zeggen.
Ik wens het jou ook toe.  Als ik het kan, kan jij het ook.   Zeker als je de juiste support  voor jezelf organiseert!

Haarscherp, super snel en enorm liefdevol neem je waar en doe je je interventies.  Je laat me nergens mee wegkomen.  Echt niets ontgaat je. Juist daarom komen we snel  bij de essentie. 

Sacha

Hoe ik zelf mijn vage gevoel van ‘bedoeld zijn’ helder & manifest heb gemaakt:

Het was april 2015, mijn tweede keer randje dood na aanleiding van een  agressieve vorm van acute leukemie. Als je leven op het spel staat, zijn het je kinderen waarvoor je in leven wilt blijven. In die tijd gebeurde er iets, dat ik lange tijd niet hardop heb durven zeggen: er was een moment dat ik niet meer wist dat ik kinderen had. Het was in die tijd dat ik wist dat ik zou gaan overleven, niet voor mezelf of mijn kinderen. Maar omdat ik geroepen werd op mijn zielsmissie.   Ik kreeg visioenen van een schare vrouwen die  klaar waren om te leren van de levenslessen die ik in deze tijd zelf mocht ontvangen. Ik zag een waarachtige verbinding van sisterhood waarin ruimte is voor de  kracht van kwetsbaarheid, het ont-hullen van authenticiteit, aanraken van vrouwelijke kwaliteiten. Hoe gek het voor jou ook mag klinken, ik wist dat het waar was, want ik herkende de roep die ik als kind al vaak had gehoord, al had deze toen nog geen heldere vorm.     

Sindsdien heeft alles in het teken gestaan van fysiek, emotioneel en mentaal te herstellen en wonden te helen, de beste mama ooit worden voor die drie prachtige kinderen. Maar ook het trouw zijn aan die zielsmissie, die calling die ik zo sterk hoorde.    Door   volledig in mijn eigen spoor te vallen, mijn levensloop te    ‘ownen’ (ja zeggen tegen mijn pad);    door mijn calling te aanvaarden (mijn plek als Life Teacher in te nemen) en    mijn ‘bedrijfje’ te ontwikkelen tot een succesvolle onderneming waarbij ik zowel mijn klanten als mezelf kan bieden wat ze verdienen.

Ondertussen:

 • Heb ik met duizenden vrouwen gewerkt en onnoemelijk veel mooie transformaties mogen begeleiden.
 • Ga ik een tijd met mijn kinderen op Ibiza wonen, omdat ik ‘geroepen’ werd (en ik luisterde).
 • Heb ik mijn Levenswerk gevonden.
 • Is zonder enige uitzondering elke interventie magisch en diep transformerendNiet omdat ik nou zo geweldig ben. Maar omdat ik aligned ben met hoe ik bedoeld ben, hoe ik klop. Ik kan instrument zijn van een groter plan. Dat geeft messcherpe focus, je weet wat wel en niet past.Bovendien, afgestemd op het Grotere Plan, betekent ook hulp krijgen van de Bron zelf. Iets wat magisch is om steeds weer te mogen ervaren.

MAAR, NU GA IK EERLIJK MET JE ZIJN: 

Als je  écht jouw zielsmissie wilt leven, levens van anderen positief wilt raken;  en als je écht het bedrijf wilt hebben dat bedoeld is voor jou, dat moeiteloos klanten aantrekt en vanuit alignement winst en succes creëert – dan moet je een besluit nemen.

Dat je er voor gaat.
Niet een beetje, maar helemaal.
Dat je voorbij je comfort-zone bewust kíest voor dit pad.
Dat je bereid bent hulp te ontvangen waar je dat nog nodig hebt.
Dat je  je omringt met gelijkgestemde mensen die dit óók willen, en niet gaan voor minder dan dit.

Je kunt niet alles willen, en er maar half voor gaan.
Je kunt er wel vol voor gaan, zonder te weten hoe het er precies uit gaat zien.
Want dan, en ALLEEN DAN, ontvouwt de magie zich ook voor jou.
Zonder het wagen van de sprong ontdek je nooit welke werelden  zich dan voor je openen.

Own Your Life and take a Feminine Leap!

In 1 minuut kan ik jou je huidige realiteit totaal anders laten ervaren.
In 1  uur met mij zal je blik wezenlijk laten verschuiven
In 1 week kun je  bij mij volledig in je spoor vallen.
Imagine… wat er in 1 jaar kan gebeuren!

In 1 jaar kan jouw leven  volledig zijn geshift in de richting die jij wenst.
And way beyond your (and my) imagination.
WOW! Voel je de potentie?!

Creëer impact

Leen mijn ogen, en zie je eigen licht

Minder pretenderen, meer zijn.

Samen de wereld mooier maken

Energetisch werken in een groep vrouwen = magie!

Get back in touch with your true Nature

Intuïtie & innerlijk weten als basis

I'm holding space for you - zodat jij kunt groeien en transformeren

Hoe zou het zijn als je elke dag weet dat je Sisters jouw 'back' hebben?

Wat mogen de komende 12 maanden voor jou betekenen?

Welkom in het  jaarprogramma

Start eind september 2019 met individuele focus sessie & 5 t/12 oktober 2019  gezamenlijk retraite op Ibiza

High Impact Experience

Verbinding, echtheid, diepGAng zonder drama, HIgh energy, moed,
ease, joy & alignment.

Mijn naam is Leontine Boxem. Ik help jou om jouw Calling te transformeren van een vaag gevoel naar een    helder  succes

 Zodat jij als mens zelf gelukkig en vrij bent,  je bedrijf succesvol is en jij een positief verschil maakt in de wereld doordat je de levens van anderen raakt het jouw prachtige werk.   

Ik begeleid je door de verschillende transformaties die daarvoor nodig zijn heen, biedt je teachings en inspiratie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, innerlijk leiderschap,  leiderschap in je onderneming en zichtbaarheid in de markt. Ik spiegel je liefdevol,  en activeer de wijsheid die al lang in jou  aanwezig is.

Ik sta naast je en loop een jaar met je mee.
Want een ‘feminine leap’ is niet in 1 beweging gemaakt, het is een proces. Je springt, steeds opnieuw. Je  gaat om met wat er daarna weer gebeurt, steeds opnieuw. Het  is haast een spier die je mag oefenen om voor de rest van je leven in te zetten.
Ik til je niet een keer op en laat je dan los. Ik ben er voor je, juist wanneer het lastig wordt (en dat komt meestal na de  aha’s en oh yesses!). Ik hoor je, ik zie je en ik ben er voor je.  Your win is my win.
We are in this together.    Daarom is dit ook niet voor iedereen. Het is een  proces dat we samen beleven.
Het is voor jou een life-changing, diep transformerende reis.

Ik houd een jaar lang ruimte voor jou – en verbind je niet alleen met je levenswerk, ook met een netwerk van gelijkgestemde vrouwen.    Want we willen wel in ons  eigen  unieke spoor vallen, maar dat betekent niet dat we het ook   alleen  moet en doen.   Ik geloof dat een vrouw met een ware Sisterhood achter zich, tien keer zo krachtig is.

Ja! Ik wil onderzoeken of we komend jaar samen gaan werken!

Bezieling meets business-succes

Je wilt contact krijgen met je bezieling,   zodat je niet zomaar een leven leeft, zomaar werk doet – maar afgestemd bent op jouw inner calling.    Maar je wilt ook een natuurlijke klantenstroom en een winstgevende onderneming. 

Dat vraagt dus dat    je jouw bezieling in de vorm kunt krijgen, handen en voeten kunt geven.   Manifest kunt maken.
En tegelijkertijd dat je ‘vorm’ (strategie,   plan, feitelijkheden)   afgestemd  blijft op een grotere bedoeling.

Daarom is ‘The Feminine Leap’  een multi dynamisch en gelaagd programma.

Hoe?

Middels de 3 essentiële thema’s &   de 6 fasen van een Feminine Leap, waar we gedurende het jaar doorheen bewegen:

1. Calling & Purpose –
 jouw basis

Hierna heb je totaal geen twijfel meer over wat de bedoeling is voor jou. Je weet exact wat de rode draad in jouw unieke levensverhaal is, en je weet precies hoe je dat op een authentieke manier naar buiten kunt brengen in je werk en je onderneming. Middels krachtige storytelling aan precies de juiste mensen, steeds opnieuw vanuit jouw eigen spoor.

2. Mindset & Energetische
afstemming

Hierna leef en onderneem je vanuit vertrouwen,  zelf-liefde en een diep besef van bestaansrecht. Je hebt de juiste money-mindset, werkt vanuit alignment en overvloedsbewustzijn. Je ervaart innerlijke rust en vrijheid, werkt vanuit alignement.   Werken op de harde wil is verruild door meestromen op een grotere flow. Je bent co-creator die weet hoe ze manifesteert en weet na tegenslag snel terug te komen in je (stevige) basis.

3. Business Wisdom activeren – strategie en how-to’s:

Je laat je business  werken vóór jou, zoals het past bij jou. Je verbindt je met jouw eigen wijsheid en bent zichtbaar vanuit jouw unieke personal brand. Mensen komen naar je toe,  zonder dat jij hoeft te duwen en trekken.    Zo min mogelijk ingewikkelde constructies, zo veel mogelijk impact  met jouw levenswerk.   Je zet strategieën en tools slim in om financieel succes en winst te creëren.

 1. Female empowerment through vulnerability – Gebaseerd op de PerfectOnvolmaakt methode, leer de ongekende vrouwelijke kracht kennen die niet je niet aanleert, maar van binnenuit naar buiten laat komen.
 2. Ontdek en (her)vind jouw eigen unieke spoor
  Iedereen heeft een eigen spoor, ook jij. Dat weet je. Soms mag je jezelf nog herinneren aan waar en hoe jouw spoor is. Eenmaal gevonden geeft het een stevig fundament, richting, focus en intentie.
 3. Ontdek, herken en ontmantel jouw Upper limit – Leer jezelf nog dieper kennen door te zien waar jij de laatste illusies voor jezelf op takelt, en believe me: ze zijn unbelievable!
 4. Word co-creator van jouw leven – leer hoe je snel (terug) in alignment kunt leven en creëren, een echte ‘toelater’ wordt en mag gaan ervaren: hoe veel (dingen, mensen, geld, klanten, successen) op jou wachten tot jij klaar bent het te ontvangen
 5. Enter your zone of Genius, en maak het jouw nieuwe normaal – hoe bold choices met vergaande consequenties licht en vertrouwd kunnen voelen, omdat ze kloppen met wie je bent. Hoe je impact hebt met jouw leven, jouw keuzes en jouw levenswerk op vele anderen, die door jou zien dat het kan!
 6. Herinner jouw toekomst: vind je levenswerk – Val volledig in jouw eigen spoor, and work it! Niet alleen zoeken en vinden, maar leef het! Deel het! Niet alleen in jouw binnenwereld, maar zet het ook in de wereld neer. Leid anderen in vanuit jouw gift. Ontdek hoe je in dat veld, waarin je alleen nog maar in jouw zone of Genius werkt, vanuit ease & joy, vanuit jouw eigen spoor, in afstemming met de grotere bedoeling – steeds meer kunt verfijnen. Beter worden als in: steeds nog meer kloppend met jezelf. Totdat jouw leven en leiderschap volledig synchroon zijn .

Daarnaast heb je exclusief toegang tot de GEHELE inhoud van mijn Teaching Life Academy. Hierin is AL MIJN ONLINE WERK van de afgelopen 4 jaar verzameld. Je hebt vrij toegang tot alle programma’s, video’s, courses, webinars, tools, checklists, en meer.
Het is een multiplier wanneer ik je tijdens de coaching kan doorverwijzen naar bepaalde modules, lessen of opdrachten die jou precies kunnen helpen met hetgeen je op dat moment leert, ontdekt of ontwikkelt.

O.a. de basis en next-level Heart-Journalen, Leren Loslaten zonder grip te verliezen,  Power of Imperfection,   thema’s als vrouwelijkheid, intuitie,   léven ondanks tegenslagen en heel veel meer.

Het mag vanuit ease & joy!

Je hebt nu wel bewezen dat je zelf je boontjes kunt doppen.
Dat je kunt volhouden, verdragen en verduren.   Maar hier komt het…     het hóeft niet meer!

Het mag moeiteloos, het kán moeiteloos.
Vanuit afstemming , in verbinding en fully aware.
Met meer  resultaat, en meer impact.

Het vechten tegen de bierkaai en het harde werken tegen de tijd in mag NU stoppen.

Join our tribe!

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together.

Welke variant past bij jou?

Welke transformatie wil jij het komende jaar beleven en wat heb jij daar voor nodig?

The Feminine Leap | jaarprogramma

 • Retraite week op Ibiza
 • Opleidingsweekend in Nederland (tenzij door de groep gewenst op Ibiza)
 • 4 x  1:1 coaching sessie met Leontine (1 uur)
 • 4 x 1:1 Mastermind Coaching met Leontine (1,5 uur)
 • Extra’s en kadootjes (hmm!), extra bijeenkomsten etc. die ik spontaan organiseer
 • Holding Space – ik draag het hele jaar ruimte zodat jij in jouw proces kunt groeien. Dat doe ik niet alleen tijdens de contactmomenten, ook daarbuiten. We gaan de reis echt samen aan. Vaak zul je niet bewust weten dat ik je draag, maar doe ik het toch. Ik krijg regelmatig informatie binnen en kan dan ruimte voor je houden. In de diepte maakt dit alle verschil. Waarde: onbetaalbaar, mocht je er een prijskaartje aan willen hangen: multiply je investering een paar maal.
 • Toegang tot de online Teaching Life Academy
 • Toegang tot de online Feminine Leap Academy
 • Afstem fase: doelen, focus intentie voor jou als uniek individu binnen de groep
 • Year-round support van mij en gelijkgestemde Sisters in de online besloten community
 • Year-round support en snel contact met gelijkgestemde Leap Sisters in de TFL-Whats-app groep
 • 75% korting & VIP treat op events van Leontine in Nederland
 • Insiders korting % op vervolgtraject van Leontine

Investering Jaarprogramma: 12 termijnen van 800,-

Of bespaar 200 en betaal in 4 termijnen van 2300 ,-
Of bespaar 600 en betaal eenmalig 9000,-

Prijzen zijn inclusief gehele verzorging, locatie en overnachting, lesmateriaal tijdens de retraite-week, locatie, verzorging en lesmateriaal tijdens opleidingsweekend, 2 online Academy’s, spontane extra’s, kortingscodes en support.
De prijzen zijn  exclusief btw en transport retour Ibiza.

The Feminine Leap | jaarprogramma GOLD

 • Alles van  ‘The Feminine Leap’ jaarprogramma
 • Plus:   als Gold member ontvang ik je individueel een week  op Ibiza.
  Deze   1:1 VIP week op Ibiza houdt in samen met mij in de bergen aan zee; gevoed door de kracht van Mama Ibiza. Goed verzorgd en full focus voor jou en jouw wens/ stap/ project/ droom.  Met intensieve coaching, maar ook bewust ruimte voor reflectie, rust , natuur en ruimte waarin ‘het’ naar je toe mag komen.
 • 4 VIP plekken beschikbaar.

Investering Jaarprogramma Gold version
12 termijnen van 1500,-

Of bespaar 1000 en betaal in 4 termijnen van 4000,-
Of bespaar 2000 en betaal eenmalig 15000,-

Prijzen zijn inclusief gehele verzorging, locatie en overnachting, lesmateriaal tijdens de retraite-week, locatie, verzorging en lesmateriaal tijdens opleidingsweekend, 2 online Academy’s, spontane extra’s, kortingscodes en support.
De prijzen zijn  exclusief btw en transport reizen  van/naar Ibiza.

Omdat dit een high experience programma is, is de samenstelling van de groep  en de individuele intentie en het momentum wezenlijk. Daarom kun je niet gewoon boeken, en wil ik in een Afstem gesprek met jou kijken of jij en jouw verlangens een match zijn met dit programma en met mijn manier van werken. We kijken strategisch en energetisch.  Mijn doel is dat jij jouw beste jaar ooit krijgt en dat de samenstelling van deze groep magisch is, want dat gaat jullie allen immens helpen!

Ben je geïnteresseerd? Resoneert het? Krijg je zin? Heb je nog vragen die je erover wilt stellen?

Ja! Laten we bellen:

Energetisch werken in een groep vrouwen = magie!

Dit programma is een EXPERIENCE

Je gaat beleven. Ervaren.  Aan den lijve ondervinden dát het werkt. Je komt erachter hóe het werkt.
Jij weet al genoeg, je hebt al genoeg kennis.
Jij barst van de kwaliteiten.
Er is alleen nog iets dat je tegenhoudt.
En dat is niet iets buiten je, het zijn niet de omstandigheden.
Het is iets, een laatste restje weerstand, in jezelf.
Dat je zelf nog in stand houdt, omdat het waarschijnlijk je blinde vlek is.

Dus leen mijn ogen, zodat jij jouw eigen licht en brilliance mag gaan zien (en toelaten).

Loop een tijdje met me op, en laat me je brengen bij de ervaring van het toelaten van dat licht in jou zelf.
Gun het jezelf, dat je mond mag openvallen, omdat er ver voorbij wat jij dacht dat er mogelijk zou zijn, een nieuw begin is van werelden die opengaan wanneer jij JA zegt.
‘Ja’ tegen jezelf, tegen jouw bedoeling, tegen jouw Genius, tegen jouw leven en levensmissie.

YES, YOU CAN.
And you will.

Believe me.

Ik kan dit zeggen, ik heb vertrouwen, omdat ik WEET wat ik zeg.
Been there.

Nu ben ik een alleenstaande moeder, die zorgdraagt voor ons gezinsinkomen, die een succesvolle business heeft en duizenden vrouwen heeft mogen inspireren en begeleiden.   Ik maak grote keuzes, met grote gevolgen – met meer gemak dan het mij ooit kostte om een belangrijk telefoontje te plegen.   Ik noem dit ‘alignde keuzes’, en ik leer het jou graag ook.    Want ze gaan het verschil van dag en nacht voor je maken.

Ik kan dit nu, omdat ik weet wie ik ben, wat ik aan mezelf heb, dat ik het red in het leven. Omdat ik weet dat ik bedoeld ben, en volledig vanuit alignment en afstemming mijn leven bewandel en mijn business run.

Maar zo was het niet altijd

Voor het ‘grote hoofdstuk’ van het overleven van Leukemie, was er  al een heel leven van het op zoek zijn naar mijn spoor, naar hoe ik klop, naar hoe mijn binnen en buitenwereld meer zouden kunnen gaan kloppen.

Ik was dat kind dat gepest werd, nergens echt thuis hoorde, getergd werd door onrechtvaardigheid in de wereld, barstte van de talenten en kwaliteiten, maar  daarin   meestal   niet echt gezien en erkend werd.
Ik was de jongvolwassene die over al mijn eigen grenzen liet gaan, om maar geliefd te worden, me steeds meer bewust zijnde van de kloof tussen binnen en buitenwereld. Het gebrek aan synchroniciteit daartussen.
Ik was de twintiger die succesvol afgestudeerd, carrière maakte, uitblonk in mijn werk en dan ziek werd of omviel omdat ‘het niet klopte’. Omdat ik meer zag dan mijn bazen, omdat ik alleen maar aan symptomen mocht knutselen terwijl ik de hoofdoorzaak zag – en lijdzaam moest toekijken hoe energie, tijd en geld verspild werden aan surrogaat oplossingen in mensenlevens en in het bedrijfsleven.
Ik was de vrouw die pas laat haar liefde vond, samen met hem ging voor de droom van een bouwval omtoveren tot paradijs. We kozen voor onszelf, maar ik kon onze draai toch nog niet goed vinden.

Ik bleef de perfectionist die het goed wilde doen, die tot in de details alles onder controle wilde houden. Of dat nou was bij het verbouwen van een boerderij, de zelf-georganiseerde bruiloft, in mijn bedrijven als ondernemer, als trainer, of bij het organiseren van een event. Ik raakte zo verstrikt in het nauwgezet uitwerken van de details dat ik het grotere geheel uit het oog verloor en ondertussen volledig uit vertrouwen en afstemming geraakte.
Ik was de dertiger die moeder werd en de drie meest traumatiserende zwangerschappen en bevallingen mee maakte, waardoor ik ‘weer’ weer stilgelegd op mijn zoektocht naar mijn eigen spoor, zichtbaar kunnen worden als mezelf, terecht komen in een flow – waarvan ik WIST dat die bestond, maar hem steeds net niet kon vinden.

Achteraf gezien leefde en ondernam ik heel dicht bij mijn spoor, maar steeds nét ernáást.
Misschien nog wel pijnlijker dan dat ik me niet eens bewust was geweest van een spoor.    Nu was ik bewust van mijn  niet-synchroon zijn. Misschien herken je dat in jezelf of je leven.

Als ik terugkijk: ik kan me niet heugen sinds mijn 3e jaar, dat ik ooit een week zonder fysieke pijn of emotionele last kon rond bewegen.    Alsof ik dus al die tijd ondanks  die last bijna in mijn spoor kwam.

Thuiskomen

Maar bijna    voelt helemaal niet goed.

Helemaal – is wat je wilt! 

Volledig, synchroon, afgestemd.
Helemáál in je eigen spoor vallen.

Helemaal  in je grootsheid stappen.
Glimlach: wat een ‘gatver’ woord hè…. ‘grootsheid’.

Maar geloof me: zodra jij écht in je grootsheid durft te stappen, dan zal het HEEL GEWOON voelen voor jou.

Omdat het met je klopt.
Omdat jouw eigen spoor nooit vreemd of onmogelijk is voor jezelf.

Net náást je spoor is het zó hard werken! Meestal puur op de harde wil.
En het levert je relatief zo weinig op. Het is uitputtend en niet belonend.

In je eigen spoor  is  een stroom waar je op mee kunt bewegen, moeiteloos.
Het is als  thuiskomen in jezelf.

Je leven en leiderschap, je binnen- en buitenwereld kunnen vanaf nu synchroon gaan lopen – een waanzinnige ervaring van waaruit je ALLES kunt bereiken. Je bent klaar voor jouw    big-leap, volledig vanuit feminiene kracht.

Dit is een uitnodiging aan alle hoog-bewuste vrouwen met een ‘inner calling’ om een verschil te maken in deze wereld:

Own Your Life, val volledig in je eigen spoor en bevrijd jouw levenswerk!

Je neemt verantwoordelijkheid voor precies dat deel dat alleen jij kunt leven: jouw uniciteit.  

Ik ben een levend voorbeeld van dat dit kán.
En als ik het kan, kun jij dit zéker!

Ik heb het keer op keer zien gebeuren bij de vrouwen die met me werken, het is een magische transformatie, die zoveel dichterbij ligt dan je kunt vermoeden.

“There is no greater gift you can give or receive than to honor your calling. It’s why you were born. And how you become most truly alive.”
— OPRAH  WINFREY

Het ligt in jouw bereik dat je over 12 maanden een grote sprong hebt gemaakt in je leven  en je onderneming. Niet zomaar een sprong, maar een ‘Feminine Leap’: een mega krachtige transformatie  op een lichte en zachte manier. Niet harder je best doen, niet harder werken – maar leren toelaten, ontvangen en afstemmen op jouw eigen spoor.

Dit is wat er voor nodig is:

 1. Je hebt  goede guidance nodig, iemand die ziet wat speelt,  weet waar jóuw ingang ligt en hoe je die kan betreden.
 2. Je hebt een goed support-system nodig;  je backup, je support, je accountability om alles te kunnen integreren.
 3. Je moet  écht willen en gecommitteerd zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven.
 4. Je moet bereid  zijn je te openen voor nieuwe mogelijkheden,  zodat er ruimte ontstaat voor magie.

Voor 1 en 2 kan ik zorgen, 3 en 4 zijn aan jou.

Ik hoor je, het is rete-eng (excusez moi)

NU kiezen om JA te zeggen tegen een jaar vol innerlijke groei, en persoonlijke en professionele ontwikkeling is spannend. Ook al kijk je er naar uit en wil je graag ontwikkelen. We hebben allemaal ook een  mind die haar best doet om je tegen te houden. Dat is normaal, zo zijn we vanuit ons oer systeem gewired.

Maar bedenk wat het alternatief is.
Niets doen?
Nog een paar maanden wachten, nog een jaar misschien?

HOEZO?
Ondertussen loopt je leven door, en laat je een jaar van je kostbare leven liggen!
Wie weet eigenlijk hoeveel tijd je hebt?
Ik heb geleerd dat we er niets over te zeggen hebben.
Dat twijfelen en uitstellen echt zonde is van alle kansen en mogelijkheden die  er zijn.

Nog even wachten tot je er ‘klaar’ voor bent en ondertussen niet volledig expressie geven aan je kwaliteiten, is GEEN OPLOSSING!

Wat helpt: kies bewust een omgeving waarin jouw groei wordt gestimuleerd.

👉🏻 Met hulp van iemand die helder ziet en je de weg wijst waar jij jouw eigen antwoorden kan vinden.

👉🏻 Gesteund door gelijkgestemde Sisters die net als jij zelf ook willen groeien en het af en toe ook besterven van angst. Die allemaal ook voelen dat er een innerlijk pad is waarvoor zij geroepen worden, en de wereld mooier willen maken en daar succesvol mee willen zijn.

Zonder hulp was het mij niet gelukt

Zo’n transformatie vindt natuurlijk niet overnight plaats. Daarin was een hele reis nodig, en heb ik veel hulp van mensen gehad die met me mee keken, me tools gaven, me inspireerden en mij uit mijn comfort-zone haalden en de weg lieten ontdekken naar mijn bedoeling. Ik zal eerlijk zijn:

👉🏻 Als ik alles alleen had willen doen, had ik niet mijn leven volledig kunnen ownen, en niet mijn eigen Feminine Leap kunnen maken  in mijn leven en onderneming.

Transformeren levert heel veel op, maar kost ook vaak (onnodig) veel energie, frustratie, tijd en onbedoelde schade, of dat nou is aan jezelf of je omgeving.  Dat is vooral wat ik je wil besparen, want het kán anders!

Enerzijds kennen we onszelf beter dan wie dan ook.
Tegelijkertijd kunnen we in spannende momenten juist niet helder zien. We raken vernauwd, raken gespannen en verliezen contact met ons innerlijk weten en het grotere zicht.

Dan is de beste investering in jezelf, een omgeving waarin je liefdevol maar ook eerlijk wordt gespiegeld. Recht in de ogen wordt aangekeken en wordt opgetild door het geheel.

Wat je ook kiest, kies vanuit alignment. Vanuit vertrouwen. Van binnenuit.
Je bent most welcome.
Als jezelf.
Met jezelf.
Alles erop en eraan.
Jij mag nu voelen en kijken of het voor jou het verschil mag maken.

Wil je graag overleggen of het programma bij je past? Ik bel je graag! Reserveer jouw plek en boek een gratis    AfstemCall  met mij.

Liefs,

Hell yes, ik ben klaar voor mijn sprong!

Vragen & antwoorden

Ik krijg zoveel 'informatie' binnen dat ik niet weet of dit aankan.

In mijn beleving wordt je niet ondanks je sensitiviteit gelukkig en succesvol, maar dankzij. Door je sensitiviteit volledig aan te nemen en te leren hoe je hier heel eenvoudig

Ik leer je hoe je jouw hooggevoeligheid, sensitiviteit en grote zicht kan bevatten en inzetten ten  dienste van je klanten, zónder dat je energie weglekt, je teveel binnenkrijgt of het als zwaar hoeft te ervaren.

Ik weet waar ik het over heb.    Ik kan jou de weg wijzen hierin.
Ik ken de ease & joy van zó volledig in mijn eigen spoor vallen, dat alle kanalen wagenwijd openstaan, en ik er moeiteloos anderen mee kan helpen. Niet een beetje helpen – maar magische transformaties in korte tijd.

Voorwaarde is  dat je je ‘inner job’ doet,  je binnenwereld goed leert kennen en oude haken en valkuilen opruimt. Dat je oude wonden heelt en ze transformeert tot super-gereedschap – waar je beschikking over hebt wanneer het jou uitkomt. Ze leiden niet langer jou. Je bent vrij, in binnen en buitenwereld.

Ik weet niet of de VIP versie bij me past
Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten.

We kijken ook naar wat de meerwaarde van een VIP week bij mij op Ibiza jou als meerwaarde kan opleveren. Dan kun jij de afweging maken of je het de investering waard vindt.

Is dit alleen voor ondernemers?
Ja.
Dit programma is voor vrouwelijke ondernemers die echt next-level willen ondernemen. Niet door harder te werken, maar door meer vanuit alignment, hun zone of genius en hun eigen spoor te ondernemen.

Grootsheid en impact – de woorden gaan niet persé over aantallen, maar over de juistheid en verfijning waarmee jouw acties in de buitenwereld passen bij hoe je bedoeld bent.

Al het werk dat ik doe betreft ook het LEVEN, en zal je ook raken als vrouw, als moeder, als partner, vriendin en professional.

Voor mij zijn leven en ondernemerschap onlosmakelijk met elkaar verbonden. Omdat we leven & leiderschap synchroon willen krijgen – zodat jij echt jouw calling kunt leven en uitdragen.
Je kunt zo goed en vrij ondernemen als je jezelf in je leven brengt. Grote ondernemersstappen vallen door de mand als je persoonlijk niet meegroeit. Dat vraagt het ook echt van je. Dus OWNEN van JOU LEVEN, is de basis. Daarzonder komt geen blijvend geluk en succes, vanuit ease & joy – voorbij je eigen verwachtingen.

Maar je bent toch een Teacher in Life - doe je ook aan business coaching?
Voor mij zijn persoonlijk LEVEN en ondernemerschap onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt zo goed en vrij ondernemen als je jezelf in je leven brengt. Grote ondernemersstappen vallen door de mand als je persoonlijk niet meegroeit. Dat vraagt het ook echt van je. Dus OWNEN van JOU LEVEN, is de basis. Daarzonder komt geen blijvend geluk en succes, vanuit ease & joy – voorbij je eigen verwachtingen.

Naast verstand van mens-zijn en  léven – heb ik verstand van ondernemen, werken met mensen en van ondernemen. Ik ben zelf vanaf 2008 serieus aan het ondernemen en wordt er steeds beter in :-). Ik beschik over velerlei training en teaching vanuit ondernemers standpunt. Dus hoewel ik mijzelf geen business coach noem, kan ik je veel leren over het inrichten van je (online/offline) onderneming, formuleren van je aanbod, marketing en salesprocessen en focussen op jouw ideale doelgroep. Zodat jij vanuit ease & joy – maar óók vanuit focus en helderheid kunt ondernemen en zo dienstbaar kunt zijn met het werk dat jij doet.

Kan ik betalen in termijnen?
Natuurlijk is dat mogelijk. Ik denk graag met je mee om het mogelijk te maken.
De investering voor het jaarprogramma ‘The Feminine Leap’ is € 9.000 eenmalig, of € 900 per maand, gedurende 12 maanden. Zoals je ziet is een eenmalige betaling voordeliger, maar in sommige gevallen helpt het om toch in termijnen te kunnen betalen.

Wanneer je kiest voor de VIP versie van ‘The Feminine Leap’ (hiervan zijn slechts 4 plekken beschikbaar)  is je investering € 12.000 eenmalig, of € 1.200 per maand, gedurende 12 maanden. Zoals je ziet is ook hier een eenmalige betaling voordeliger, maar in sommige gevallen helpt het om toch in termijnen te kunnen betalen.

Kan ik de kosten aftrekken?
Jazeker. Isn’t that great!

Als particulier kun je het noteren als opleidingskosten wanneer je belastingaangifte doet. Hierbij kun je ook reis- en verblijfkosten rekenen. Neem voor gedetailleerde informatie contact op met een boekhouder.

Als ondernemer is het nog aantrekkelijker:
1. Je kunt de opleidingskosten, reis & verblijfkosten als ook studiemateriaal zoals boeken etc. aftrekken van gemaakte kosten betreffende jaar waardoor de te betalen inkomstenbelasting (ZZP) of winstbelasting (B.V.) vermindert.
2. Je kunt de btw over het gehele jaar terugvragen. Kijk dus vooral naar de prijs exclusief btw.
3. Als BIJNA-ondernemer kun je ook je kosten aftrekken, die je helpen bij het kunnen gaan ondernemen.

Hier vind je meer informatie over aftrekken als zelfstandig ondernemer:
https://www.zzpservicedesk.nl/1046/zijn-studiekosten-aftrekbaar-voor-zzp.htm

Algemene Voorwaarden

Op deelname aan het programma zijn de Algemene Voorwaarden van LeontineBoxem van toepassing, je vindt ze hier.

Ik voel ergens wel een 'Ja', maar ik hoor ook allemaal 'nee-en' in mijn hoofd
Dat is ZO kloppend wanneer je op het punt staat wel of niet voor iets te kiezen dat mogelijkerwijs jouw leven enorm gaat transformeren.

Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet bij je past of het moment voor jou niet past, het je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.

Ik weet niet of ik al 'klaar' ben voor zo'n grote stap...
Ik hoor je! Daar komen we alleen achter als we elkaar even spreken. Laten we elkaar ontmoeten in een afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet bij je past of het moment voor jou niet past, het je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.

Het is ook wezenlijk dat de samenstelling van de groep klopt – en dat er echt sprake is van gelijkgestemden, die op zoek zijn naar eenzelfde transformatie en profesionaliseringsslag.

Ik weet niet of dit programma mij wel genoeg uitdaging gaat bieden
Super dat je dat eerlijk durft te zeggen tegen jezelf. Je gaat voor positieve verwachtingen die je ECHT verder gaan helpen.
Ik wil niets liever dan dat het ECHT matcht.

Ik weet hoe verstrekkend en verdiepend dit traject is.
Dus ik weet bijna zeker dat ik samen met jou magic kan creëren komend jaar.

Maar mocht jij twijfelen of je hier wel thuis bent, laten we dan BELLEN!

We komen er samen snel genoeg achter.

Het kan zijn dat je meer hebt aan leiderschap maatwerk: EXCLUSIVE SOLO. 
Ik kijk graag met je mee of en hoe.
Laten we elkaar ontmoeten in een  afstem gesprek en dan kijken waar je bent in je leven en ondernemerschap, waar je over 12 maanden wilt staan en wat je daarvoor nodig hebt. Ik zal een inschatting maken wat voor jou past en het aan je toelichten. Wanneer ik het gevoel heb dat het niet bij je past of het moment voor jou niet past, het je niet oplevert wat je hoopt of ik het gevoel heb dat het niet een goede match zal zijn in dit moment: dan zal ik het je EERLIJK zeggen.

Pin It on Pinterest

Shares