Welkom in onze

Tribe

We are   Sisters on a Mission.

We zijn verbonden door ons commitment aan persoonlijke groei, het verfijnen van onze kwaliteiten en onze bereidheid om steeds opnieuw te kiezen voor een volgende stap naar wie we werkelijk mogen zijn, hoe we mogen bijdragen aan de wereld en wat onze legacy mag zijn. We durven ons kwetsbaar op te stellen om onze authenticiteit te hervinden, we steunen elkaar omdat we weten dat een vrouw met een sisterhood achter zich tot zoveel meer in staat is. We zijn niet tevreden met gemiddeld, gewoon of ‘zoals het hoort’. 
We horen een stem van binnen, die ons roept te gaan staan voor wie we zijn.   We voelen dat het tijd is, om vanuit alignment en sensitief bewustzijn, geïnspireerde actie te ondernemen.   Allemaal vanuit ons  Eigen Spoor.

Wij ownen ons leven door volledig in ons eigen spoor te vallen en van daaruit te leven en werken.
We willen niet alleen succesvol zijn in  wat we het liefste doen,   impact creëren vanuit onze eigenheid.
We willen vooral het gevoel dat  alles ‘klopt’ en   synchroon loopt.

We willen onze ‘calling’ beantwoorden, met impact, maar niet meer vanuit hard werken.
We kiezen   bewust  voor ease, joy & alignment.    Omdat daarmee ons ‘goud’ in no-time manifest wordt.

Wil je ook  kennismaken met onze Sisters on a Mission? Dat kan hier.

Hieronder hoor je vrouwen uit onze Tribe aan het woord:

Je ziet de essentie, de Ziel.

Doordat jij ziet wat nog niet bewust is, wordt het ook voor mij zichtbaar.

Ik vind het mooi om je live aanwezigheid te ervaren.

Eline Ferweda

Intuitie Coach, Elineferweda.nl

Waar anderen al lang gestopt zouden zijn met luisteren en kijken, daar blijf jij bij   me.     Je helpt me daardoor   om boven mezelf uit te stijgen, of anders gezegd, nog dieper te landen in wie ik werkelijk ben.  Je laat me nergens mee wegkomen, heel waardevol.

Sofie Debije

Ondernemer, SoofsenCo.nl

Ik kon vooraf niet vermoeden wat voor een innerlijke transformatie de retraite naar Ibiza bij mij teweeg zou brengen. Van grijs muisje naar een kleurrijke zelfstandige ondernemer. In heel mijn denken en doen is verandering gekomen. En als je eenmaal hebt leren lopen, is kruipen onmogelijk. Ik ben zo dankbaar voor wat ik nu weet en leer, elke dag weer. De radartjes die toen subtiel aangeraakt werden hebben mijn interne motor flink in gang gezet.  Bepaal zelf hoe je jou leven er uit wilt laten zien, jij staat aan het roer. De sleutel tot verandering van de wereld om je heen. Dit gun ik iedereen!

Suus Siroo-Huijben

Kindercoach & Illustrator, CoachopStelten.nl

Met andere prachtige vrouwen delen en elkaar onder de waterlijn ontmoeten heeft mij doen realiseren dat alle potentie al in mij zit. Het is écht heel dichtbij! Ik durf nu mijn eigen licht en mijn kracht in te zetten en weten dat wat ik doe klopt voor mij. Wat de ander ziet als ik doe wat ik doe is minder relevant, want nu dans ik het leven in mijn eigen ritme.

Marcella Hartjes

Coach, Hartvooruit.nu

Door de retraite heb ik mogen ervaren dat ik bij hobbels op mijn weg niet metéén in de oplos-stand hoef te gaan.   Dat ik  eerst eens mag toelaten wat het met me doet. Ik mag even kwaad, teleurgesteld en verdrietig zijn, of iets heel erg missen. Het lijkt misschien maar een kleine verandering, maar het geeft mij het gevoel dat ik me niet hoef te verstoppen en gewoon even mag zijn. En er is daarna zoveel meer rust en ruimte om er positief en alsnog oplossingsgericht mee verder te gaan. Zo fijn!

Sanne van Loon

Jij inspireert mij elke keer nog meer om in mijn  spoort te vallen, ik kan niet beschrijven hoe waardevol jouw  aanwezigheid in mijn leven het afgelopen jaar is geweest.

Marloes Waal

Secretary, Tennet

In de afgelopen maanden heb ik gemerkt dat ik meer vanuit mijn ‘gut’ leef. Dat deed ik al, maar ik vind het niet meer vreemd. Ik ben me bewust geworden dat mijn intuïtie vlijmscherp is. Op Ibiza heeft Leontine me laten zien dat dit mijn gift is en dat ik dat best wat minder als “maar gewoon” mag bestempelen. Ze heeft me bewuster gemaakt van alles dat er is.

Sacha Diepstraten

VA, SachaDiepstraten.nl

Wat het ‘in mijn spoor vallen’ me heeft gebracht? Sinds de retraite op Ibiza (en ik quote het lied ‘Brand new me’ van Alicia Keys, wat we veel draaiden): I don’t need your opinion I’m not waiting for your okay I’ll never be perfect, but at least now I’m brave. Now my heart is open……. De theorie, achtergronden en aandacht voor ieders persoonlijke verhaal, heeft me bij de kern gebracht. De kern van “waarom?”, waarom doe ik wat ik doe en voor wie dan? De retraite met Leontine en nog 6 fantastische vrouwen, heeft me focus en richting gegeven bij alles wat ik doe. Ik kies nu de dingen, omdat IK dat wil!

Astrid Lemstra

Administratief medewerker & specialist hoogbegaafdheid

“Dank om met ons je wijsheid te delen. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid. Dank vooral voor je Perfect Onvolmaaktheid!”

Leen Mercelis

Ordeopzaken.be

“Leontine bewijst dat fun en diepgang samen kunnen gaan.”

Marloes Goosen

Loesenup.nl

“Er zit zoveel wijsheid, liefde humor, speelsheid en bezieling in. Hier gaan veel vrouwen blij mee zijn.”

Gerda Scholtz

Psychosyntheticus

“Mooi om te zien hoe écht je bent. Een voorbeeld voor velen.”

Muna Oversloot

Deelnemer HJC

“Wat een mooie pure vrouw ben je. Je raakt me enorm.”

Tamara van Leersum-Gortenmulder

Deelnemer HJC

“Wat dapper dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen. Wat een inspiratie ben je daarmee!”

Annette Blaset

Fotograaf

“Zit ik hier in m’n badjas op het randje van een burn-out te luisteren naar jou. Het is precies goed zo. Hier krijg ik weer sprankels van!”

Mooie anonieme vrouw

Deelnemer HJC

“Je verhaal ontroerde me, je onomwonden helderheid inspireert me. Zo direct en zonder omhaal en opschmuck. Prachtig.”

Floor Faber

Psycholoog

‘Leontine legt liefdevol de vinger op zere plek.’

Jetske Osterthun

Bedrijfsmagier, Learntolive.nl

“Dank voor jouw talent, geduld, wijsheid en gave om alles zo te verpakken dat het voelt als een cadeau aan mijzelf.”

Martine Hamminga

Vitaliteitscoach, MetMartine.com

“Je raakt me zo diep in mijn hart… kippenvel, tranen, warmte, liefde, dankbaarheid. Vol, vrouwelijk en wijs.”

Elizabet Maria

Deelnemer HJC

“Heerlijk hoe Perfect Onvolmaakt je bent!!! Je bent een mens, je leeft en stroomt mee met het leven!”

Sarah

Deelnemer Webinar

Klant ervaring

“Het meest krachtige van Leontine vindt ik dat ze steeds in staat is me weer een stuk verder te brengen. Ze voelt aan wat ik nodig heb om mijzelf en mijn organisatie verder te laten groeien. Ze herkent als coach mijn blokkades en ze is in staat me dit op een betrokken manier te laten zien en voelen.” – Margreet Wiersma

Klant ervaring

“Leontine is direct, invoelend, nieuwsgierig, enthousiast en in-contact met de ander.” – Hans Rolff

Klant ervaring

“Leontine, voor mij een authentieke en sprankelende vrouw, met een heldere visie, daadkracht en een helder waarnemingsvermogen. Met oprechte aandacht, doortastendheid en warmte is maakt ze gemakkelijk contact met dat wat er achter ons denken en handelen schuilgaat. Een hele fijne gesprekspartner die uitnodigt om meer verbinding te maken tussen ons ware zelf en onze professionaliteit.” – Fransis Bosch

Klant ervaring

“Leontine is een krachtige trainer met een scherp oog voor de innerlijke beleving en speelt hier haarfijn op in. Ze is open en eerlijk in haar benadering, een genot om haar te zien werken.” –  Marije

Pin It on Pinterest

Shares