Wat heb je nodig voor je Heart-Journal?

Omdat veel mensen vragen wat ik zelf gebruik voor mijn Heart-Journal en welke art-supplies ik aanraadt, heb ik dit overzicht gemaakt. Het wijst zichzelf, als niet: team@leontineboxem.nl

Dit is wat je Heart-Journal ervaring verrijkt

Er wordt me bijna dagelijks gevraagd wat ik zelf gebruik, dus hier een overzicht.

Alhoewel je al met heel simpele materialen mooie creaties kunt maken, gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat creeren met goede spullen de ease & joy sterk vergroten.

Omdat het makkelijker werkt en het resultaat veel mooier wordt. En ook omdat het ontzettend veel waarde geeft als je jezelf dit gunt, en er elke keer als je het ziet, gebruikt en ontdekt bewust kunt waarderen.

Goed hoeft niet altijd duur te zijn. Ik ben zelf gek op goede spullen voor weinig.
Maar in sommige gevallen leert de ervaring dat goedkoop duurkoop is. En dat je jezelf een enorm plezier doet door meteen in het juiste materiaal te investeren. Het gaat dan bijvoorbeeld over de hoeveelheid pigment in de verf, of de dikte van het papier dat je hebt, de verfijning van je kwast. En ik hou ook van handig. Wat werkt handig en is makkelijk mee te nemen?

Ik heb er ondertussen mijn weg in gevonden.
Daarom deel ik mijn favorieten  graag met jou.

Ik heb alles uitgezocht en op een rijtje gezet, inclusief de link om het online te bestellen. Kind kan de was doen.

Bovenstaande afbeeldingen bevatten vrienden-links, dat wil zeggen dat de winkel 6% aan mij betaalt voor alles wat jij in die bestelling koopt. No worries, die 6% betaalt de winkel aan mij, NIET jij. Als je dan toch bestelt, dan liever hier. Dan
1. heb jij het juiste product zonder tijd te verspillen aan zoeken en vergelijken
2. ontvang ik als dank de fee (waar jij niks van voelt).

 

Bovenstaande art-supplies raad ik aan, omdat ik ze daadwerkelijk gebruik en fijn vind!

Pin It on Pinterest

Shares