Het is wonderlijk hoe ik me afstem in dit proces…. voelen, naar binnen keren, aanvoelen, voorvoelen, laten komen, loslaten, nog eens afstemmen en vooral aligned blijven.
Ik wéét dat er nog een paar lichtjes zijn die een plek gaan hebben in de villa op Ibiza, in oktober. Dit is niet een kwestie van teveel of te weinig aanmeldingen. Het gaat om het matchen van de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment. Een paar kamers zijn reeds gevuld, andere hou ik bewust vrij voor diegene waarbij ik meteen kippenvel krijg als ze zich aanmeldt. Een kippenvel dat niets met de buitenkant, functie, leeftijd, uiterlijk of staat van dienst te maken heeft. Kippenvel dat aangaat als teken dat alles klopt.
Het is leven en ondernemen vanuit intuïtie.
Niet met mijn hoofd zorgen dat alles zo snel mogelijk volzit. Het is durven blijven in de creatieve spanning, de ruimte tussen iets neerzetten en het inkaderen.
Het is spannend en roept van alles op.
Maar ik ben er goed in geworden.
Het geeft ook kracht.
Omdat wanneer je zo intuïtief afstemt, je zó vertrouwt op het vertrouwen diep in jezelf, vertrouwen dat alles komt met een reden. Dat het momentum zich aandient en dat je het dan wéét.
Ik wil niet een goede retraite neerzetten.
Ook niet een zeer goede.
Ik ga voor magie.
En dat creëer ik niet alleen.
Dat gebeurt tussen mij en de deelnemers.
Tussen jou en mij, tussen jou en de groep.
Tussen ons bewuste en onbewuste collectieve veld.
Dus daarom, mijn zorgvuldigheid en geduld.
Omdat ik voel dat het voor bepaalde mensen is bedoeld. Precies dan, precies dat, precies met mij, precies op die plek, precies daar waar ze zijn in hun eigen proces op dat moment.
Ik sta er voor open die lichtjes te ontvangen en te wachten met ‘vastzetten’ tot ik voel: het klopt.
So, check my Ibiza page, check yourself, listen to your inner voice.
Don’t hold back by things that seem impossible. These are just thoughts, it is limiting yourself and the possibilities from the Universe that are already there for you.
You just need to act when you feel inspired.
Trust the timing of the Universe, and trust that the Universe has your back. Only ‘thing’ is: first you need to believe it, than you can see it. Oftewel: je moet éérst springen, daarna weet je dat je opgevangen wordt. Dit is hoe het werkt, hoe oncomfortabel ook.
#spreekuiteigenervaring
#hetwerktecht
#nooitkwamniethetvangnetnadatiksprong
Magie komt naar je toe als je het oude durft los te laten en open staat voor zoveel moois, dat je het niet eens ooit zelf zou kunnen bedenken. Moeiteloos, op een stroom van levenskracht.
#InjeSpoor #Ibiza #PerfectOnvolmaakt
Hier lees je alles:   leontineboxem.nl/p/ibiza
Liefs,
Shares

Pin It on Pinterest

Shares