Werk met mij

Jij ben hier niet om zomaar een leven te leven, je bent hier om jóuw unieke mooie leven te leven!

Ben je er klaar om ownership te nemen over jouw eigen leven?
Om los te laten wat je heeft tegengehouden en te ontvangen wat al die tijd al op jou ligt te wachten?
Om te ontdekken  dat   jouw gewenste level van geluk, gezondheid en succes zoveel dichterbij ligt dan je denkt?

Geweldig!

missie:

Bewustwording,  afstemming en verfijning – voor het verkrijgen van meer innerlijke vrijheid,   ter bevrijding van  je innerlijke kracht,    leren verbinden met je vrouwelijke kwaliteiten,    en openen van je intuïtieve kanalen,    het opnieuw kunnen ervaren van ease & joy. Dit alles  om jouw potentieel te activeren in leven en werk; zodat jij kunt zijn en doen hoe je bedoeld bent en daarmee jouw legacy kunt achterlaten in deze wereld.   Op een vrouwelijke, intuïtieve, krachtige en PerfectOnvolmaakte manier. Ieder vanuit haar eigen spoor, maar verbonden in waardevolle Sisterhood.

Welkom in onze tribe

We zijn verbonden door ons commitment aan persoonlijke groei, het verfijnen van onze kwaliteiten en onze bereidheid om steeds opnieuw te kiezen voor een volgende stap naar wie we werkelijk mogen zijn, hoe we mogen bijdragen aan de wereld en wat onze legacy mag zijn. We durven ons kwetsbaar op te stellen om onze authenticiteit te hervinden, we steunen elkaar omdat we weten dat een vrouw met een sisterhood achter zich tot zoveel meer in staat is. We zijn niet tevreden met gemiddeld, gewoon of ‘zoals het hoort’.

We horen een stem van binnen, die ons roept te gaan staan voor wie we zijn. We voelen dat het tijd is, om vanuit alignment en sensitief bewustzijn, geïnspireerde actie te ondernemen.   Allemaal vanuit ons  Eigen Spoor.

Pin It on Pinterest

Shares